۱۶/ اسفند /۱۴۰۳
16:31 20 / 11 /1399
با حضور مسئولان صورت گرفت؛

تدوین سند ملی امنیت غذایی کشور در گام دوم/ برنامه‌های کنسرسیوم غذا و امنیت غذایی ارائه شد

برنامه‌های کنسرسیوم غذا و امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی در نشست تدوین سند ملی امنیت غذایی کشور ارائه شد.
5299240.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، دومین نشست تدوین سند ملی امنیت غذایی کشور به ریاست محمدرضا مخبر دزفولی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و با حضور نمایندگان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت جهاد کشاورزی، اتحادیه انجمن‌های علمی کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی، جهاد دانشگاهی و مرکز نوآوری‌ها و فناوری‌های ریاست جمهوری در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.


در این نشست نمایندگان هر یک از دستگاه‌ها به ارائه برنامه و اقدامات خود در زمینه امنیت غذایی پرداختند و در ادامه محمدرضا اردکانی مجری بازمهندسی رشته‌های کشاورزی و منابع طبیعی، سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه امنیت غذایی را تبیین کرد.


افشین اسماعیلی‌فر رئیس دبیرخانه کنسرسیوم غذا و امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی هم برنامه‌های کنسرسیوم را در سه بخش محصولات استراتژیک، صنایع غذایی و محیط‌زیست در سطح ملی تشریح کرد.


در پایان مقرر شد در نشست بعدی چارچوب سند توسط اسکندر زند دبیر کمیسیون تدوین سند ملی امنیت غذایی کشور مشخص شود تا دستگاه‌ها بر اساس آن به تنظیم بخش‌های مختلف اقدام کنند.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/

گوشتیران
قالیشویی ادیب

ارسال نظر