برگزاری جشنواره غذا با حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر سهراب کرد رستمی اظهار کرد: این جشنواره در دو بخش ویژه دانشجویان، کارکنان و استادان همراه با برنامههای جانبی از قبیل اجرای موسیقی زنده، نمایش کمدی و سخنرانی با استقبال چشمگیر دانشجویان، استادان و کارکنان برگزار شد.
دبیر کل جشنواره غذا واحد لاهیجان با بیان اینکه هدف از برگزاری این جشنواره احیای غذاهای سنتی و بومی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی است، گفت: اشاعهٔ فرهنگ در راستای شعار بهداشتی سال ۹۴ (ایمنی غذا از مزرعه تا سفره) و فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم در بین عموم مردم است.
کردرستمی با بیان اینکه غذای محلی گیلان دومین اثر جهانی ثبت شده ایران در یونسکو است، از برگزاری جشنواره بین المللی غذا در آیندهای نزدیک از سوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با مشارکت سایر ارگانهای دولتی و بخشهای خصوصی خبر داد.
در پایان این مراسم از کتاب (خوراکیهای سرزمین باران) نوشته رضا شرافت پیما رونمایی شد و از برگزیدگان جشنواره با حضور دکتر مرتضی طالع ماسوله، رییس دبیرخانه شورای عالی میراث فرهنگی و مسولان دانشگاه و شهرستان لاهیجان تجلیل شد.
انتهای پیام/