عوامل تشدیدکننده کرونا چیست؟
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، کرونا، ویروس همهگیری است که با تضعیف سیستم ایمنی بیش از همه بر دستگاه تنفسی تأثیر میگذارد.
همواره متخصصان از رعایت نکاتی برای تقویت سیستم ایمنی بدن و دستگاه تنفسی سخن به میان میآورند اما در این میان عواملی بهعنوان موارد تشدیدکننده این بیماری است که توجه به آنها خود میتواند نقش پیشگیریکننده از پاندمی کرونا داشته باشد که مهمترین آنها بدین شرح است:
آلودگی هوا: قرار گرفتن در معرض هوای آلوده میزان حساسیت و آسیبپذیری بدن و ریههای افراد مبتلا به ویروس کرونا را افزایش میدهد.
فشارخون بالا: بیشتر مرگ و میرهای مبتلایان به کرونا مربوط به فشارخون بالا بوده و کسانیکه فشار خون دارند از بیماریهای قلبی و کلیوی رنج میبرند.
دخانیات: استعمال دخانیات باعث عفونت تنفسی شده و شدت بیماری را افزایش میدهد.
اضافه وزن: چاقی میتواند ریهها را محدود و باعث شدت گرفتن کرونا شود.
برخی از موادغذایی ممنوعه در صورت ابتلا به کرونا: قهوه، موز، شکلات، میگو، چیپس، سوسیس، گردو، سرکه، کره، کیک، آناناس، پیازچه، جوانه گندم، بادمجان
انتهای پیام/4105
انتهای پیام/