تدوین سند امنیت غذایی استان مرکزی توسط دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، برنامههای پژوهشکده و کنسرسیوم غذا و امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی در نشستی با حضور بهروز اکرمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی و اعضای کارگروه اجتماعی و سلامت این استان تشریح شد.
در این نشست که در سالن جلسات استانداری مرکزی برگزار شد، افشین اسماعیلیفر رئیس پژوهشکده و کنسرسیوم غذا و امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی توضیحاتی درباره اولویتهای کاری این پژوهشکده، ساختار و برنامههای کنسرسیوم غذا و امنیت غذایی بهویژه در حوزه دانههای روغنی و روغنهای خوراکی ارائه داد.
بر اساس مصوبه این نشست مقرر شد اجرای طرح تحقیقاتی دانههای روغنی در پژوهشکده امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با سرعت عمل بیشتری پیگیری شده و با مشخص شدن ظرفیت استان در این حوزه در چارچوب اسناد بالادستی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برنامهریزی مناسب در حوزه دانههای روغنی پیشبینی شود.
مقرر شد سند امنیت غذایی استان مرکزی توسط پژوهشکده امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی استان تدوین و برای فراهم کردن بستر اجرایی آن به کارگروه مربوط ارائه شود.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/