دانشکده مدیریت بنادر و حمل و نقل دریایی در دانشگاه علم و صنعت تأسیس میشود/ تمرکز بر روی پایاننامههای دانشجویان در زمینه دریا
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ایران، تفاهم نامه همکاریهای فنی، تخصصی و پژوهشی میان سازمان بنادر و دریانوردی و دانشگاه علم و صنعت ایران امضا شد.
این تفاهمنامه در حضور اسلامی، وزیر راه و شهرسازی، سعید محمد، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء، اکبر ترکان، مشاور رئیسجمهور، جبارعلی ذاکری، رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران، مدیران و فعالان مرتبط با صنعت کشتیرانی، دریانوردی و صنایع دریایی، میان رئیس دانشگاه علم وصنعت ایران و محمد راستاد (معاون وزیر و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی) منعقد شد.
از مهمترین اهداف این تفاهمنامه میتوان به ایجاد دانشکده مدیریت بنادر و حمل و نقل دریایی به منظور مرتفع کردن نیازهای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت در این حوزه، تأسیس مرکز پیشگیری و مقابله با آلایندههای محیط زیست دریایی از جمله آلودگیهای نفتی، آلودگیهای ناشی از تخلیه آب توازن و فاضلاب کشتیها و هرگونه آلودگی آسیب رسان به اکوسیستم بومی دریا، شناسایی و برنامهریزی برای رفع مشکلات سازمان بنادر و دریانوردی و مرتفعسازی این مشکلات با اقدامات آموزشی، پژوهشی، مشاورهای، فناورانه و دانشی، برنامهریزی مشترک جهت نیل به تجاریسازی و ایجاد فناوریهای جدید و مورد علاقه و نیاز طرفین و نیز برنامهریزی مشترک به منظور رفع چالشهای ملی در حوزههای مرتبط و با تجمیع ظرفیتهای طرفین اشاره کرد.
راستاد: تمرکز بر روی پایاننامههای دانشجویان در زمینه صنعت حمل و نقل دریایی
در ابتدای این مراسم، محمد راستاد، معاون وزیر و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: امیدواریم با این تفاهمنامه، در حوزه حمل و نقل دریایی، زمینه را برای متمرکز کردن آموزشها فراهم کنیم.
وی افزود: در گذشته، عمده نیروهای متخصص به دانشگاههای خارج از کشور اعزام میشدند ولی خوشبختانه این ظرفیت و توانمندی در کشور حاصل شده است و ما امیدواریم با بهرهگیری از تجربه خوب و موفق تأسیس دانشکده مهندسی راهآهن در دانشگاه علم و صنعت ایران که باعث شد نیروهای بسیار زبده و متخصص و توانمندی در کشور و در حوزه راهآهن تربیت شوند، در بخش دریایی هم بتوانیم یک دانشکده تخصصی که مربوط به لجستیک و حمل و نقل دریایی خواهد بود را با همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران، شاهد باشیم.
راستاد بیان کرد: دورههای آموزشی مشترک، فعالیتهای پژوهشی و تمرکز بر روی پایاننامهها و پژوهشهای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری در رشتههای تخصصی دریایی و موضوعهایی که مورد علاقه صنعت حمل و نقل دریایی است از محورهایی است که در این تفاهمنامه دنبال خواهد شد و امیدواریم در آینده، این دانشکده، نه فقط در سطح کشور، بلکه در سطح منطقه نیز بتواند دانشجویان این حوزه را جذب کند.
ذاکری: مذاکره دانشگاه علم و صنعت با دانشگاههای خارج از کشور در زمینه حمل و نقل دریایی
در بخش بعدی مراسم، جبارعلی ذاکری، رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران، ضمن تشکر از مقام عالی وزارت و راستاد، اظهار امیدواری کرد که این تفاهمنامه منجر به ارتقای پژوهش در سازمان بنادر و دریانوردی و تربیت نیروهای خوبی برای این مجموعه و نظام جمهوری اسلامی ایران شود.
وی افزود: انشاءالله شکلگیری دانشکده مدیریت بنادر و حمل و نقل دریایی در دانشگاه علم و صنعت ایران، از طرفی منجر به ارائه خدمات شایستهای به جامعه مهندسی کشورمان و همچنین به سازمان بنادر و دریانوردی در منطقه بهعنوان یک مجموعه بزرگ که وظیفه سیاستگذاری و راهبری حمل و نقل دریایی در کشور و منطقه را دارد، شود.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران بیان کرد: ارتباطات بینالمللی خوبی با دانشگاههای خارج از کشور داریم و دانشگاه علم و صنعت ایران از طرف وزارت عتف، بهعنوان نقطه کانونی دانشگاههای کشور آلمان انتخاب شده است. همچنین در زمینه حمل و نقل دریایی هم با دانشگاههای شانگهای و مالمو مذاکراتی را انجام دادهایم و امیدواریم با شکلگیری این مجموعه بتوانیم در کوتاهمدت از ظرفیت آن دانشگاهها برای تقویت اهدافمان و تکمیل این پازل کمک بگیریم و در آینده هم از ظرفیت این مجموعهها به ویژه در بخشهای پژوهشی و تحقیقاتی بهرهمند شویم.
در پایان مراسم، تفاهمنامه همکاری فنی، تخصصی و پژوهشی سازمان بنادر و دریانوردی، میان معاون وزیر و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی و رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران منعقد شد.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/