دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه منصوب شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه در حکمی دکتر هدایت حسینی بعنوان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و همچنین سرپرست دانشکده علوم تغذیه منصوب شد.
کد خبر : 55390

به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر علی اصغر پیوندی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حکمی دکتر هدایت حسینی را به عنوان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و همچنین سرپرست دانشکده علوم تغذیه منصوب کرد.


گزیده‌ای از سوابق آموزشی، پژوهشی و اجرایی دکتر هدایت حسینی:


-دارای مدرک تخصصی ایمنی و کنترل مواد غذایی از دانشگاه تهران در سال 1383


-استاد پایه 18 گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی


- تدریس در زمینه ایمنی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی و سم شناسی مواد غذایی به مدت 15سال


-استاد راهنمای 35 پایان نامه، اجرای 25 طرح تحقیقاتی، چاپ 49 مقاله علمی به زبان فارسی، چاپ 51 مقاله علمی پژوهشی به زبان انگلیسی ، ترجمه و تالیف 12 جلد کتاب


- 4 مورد ثبت اختراع تایید شده توسط بنیاد ملی نخبگان


-معاون مدیرکل آزمایشگاه‌های کنترل غذا و داروی وزارت بهداشت (1386-1381)


-دو دوره معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی(1387- 1385) و(1392-1390)


-دو دوره مدیرکل نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشت وزارت بهداشت ( شهریور 1386 تا آذر1389) و ( شهریور 1392 تا آذر 1394)


-دبیر بورد تخصصی رشته علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت از 1393 تاکنون


-عضو فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران از سال 1393 تاکنون


-مشاور ریاست سازمان غذاو دارو در امور غذا از آذر سال


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب