طبق مطالعات محققان، شیر دام حاوی لاکتوز، نوعی قند است که هضم آن برای بسیاری از افراد دشوار است، درحالیکه شیر نارگیل حاوی چنین ترکیبی نیست.
دکتر جوش اَکس، کارشناس تغذیه آمریکا، بعد از مطالعات گسترده دریافته است که شیر نارگیل بهترین گزینه بعد از شیر مادر است.
وی در این باره می گوید: «در کشورهایی نظیر سریلانکا، مالزی، تایلند و ویتنام، در مواقعی که شیر مادر برای نوزاد وجود ندارد یا نوزاد نیاز به مکمل های اضافی دارد، شیر نارگیل به شکل گسترده ایی به جای شیر گاو استفاده می شود.»
شیر نارگیل، فاقد کلسترول است، در حالیکه ارزش انرژی آن به ازای هر ۱۰۰ میلی لیتر، ۷۵ کیلوکالری بوده و کل میزان چربی موجود در آن یک تا ۳ درصد و کربوهیدرات آن، ۱۵ تا ۱۶ درصد است.