دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت مطرح کرد؛

راه‌های در امان ماندن از تاثیرات منفی خانه‌نشینی در دوران کرونا

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره راهکارهای استفاده از فرصت در خانه ماندن برای تقویت سیستم ایمنی در دوران شیوع کرونا توضیح داد.
کد خبر : 550818
333.jpg

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، زهرا عبداللهی با بیان اینکه ضرورت ماندن در منزل در دوران همه‌گیری کرونا، منجر به عاداتی همچون عدم تحرک کافی و نپرداختن به ورزش، به هم خوردن خواب شبانه و بیدار ماندن طولانی مدت در طول شب می شود، اظهار کرد: این عوامل خطر می‌توانند موجب چاقی شده و زمینه ساز و یا تشدیدکننده بیماری‌های غیر واگیر شده و در نهایت ریسک  ابتلاء فرد به کرونا را افزایش دهند.


وی ادامه داد: در واقع برهم خوردن کنترل فشار خون، چربی و قند خون در بیماران مبتلا به فشار خون بالا، چربی خون بالا، دیابت و یا افرادی که زمینه این بیماری‌ها را دارند نیز از تبعات بی‌تحرکی و تغذیه نامناسب است.


مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت  با تاکید بر اینکه روزهای ماندن در خانه برای پیشگیری از ابتلا و یا انتقال ویروس کرونا می‌تواند  فرصت بسیار خوبی  برای اصلاح  عادات تغذیه‌ای نادرست و یادگیری الگوی غذایی سالم  باشد، تصریح کرد:  به این ترتیب با رعایت برخی موارد می‌توان تهدید به وجود آمده را به فرصت تبدیل کرد.


وی با بیان اینکه انجام برخی عادت‌ها هنگام طولانی ماندن در خانه سلامت افراد را تهدید می‌کنند، خاطرنشان کرد: مصرف بیش از حد فست‌فودها، مواد قندی، افزایش ریزه‌خواری و مصرف تنقلاتی که ارزش غذایی کمی دارند و به هم خوردن نظم خواب از جمله رفتارهایی هستند که سلامت افراد را در این دوران به خطر می‌اندازند.


مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت  با اشاره  به اینکه برای پیشگیری از این تهدیدها و استفاده از فرصت در خانه ماندن برای بهبود شیوه زندگی و حفظ و ارتقای سلامت و تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با بیماری‌ها می‌توان اقدامات گوناگونی را انجام داد، عنوان کرد: با مصرف وعده‌های غذایی اصلی در ساعات مشخص، خوردن دو وعده میوه، سبزی خوردن و سالاد، کاهش مصرف غذاهای چرب و سرخ شده و پر ادویه  و عدم مصرف خودسرانه مکمل های مولتی ویتامین سیستم ایمنی بدن خود را در شرایط کنونی تقویت کنید.


 عبداللهی با بیان اینکه نوشیدن روزانه آب و نوشیدنی‌های بدون قند در طول روز نباید فراموش شود، اظهار کرد: هر فرد در روز  باید به طور معمول هشت لیوان آب و مایعات مناسب دریافت کند اما توجه داشته باشید که از نوشیدن مقادیر زیاد قهوه، چای و به ویژه نوشابه‌های کافئین‌دار و نوشیدنی‌های انرژی‌زا خودداری کنید زیرا ممکن است به کمبود آب بدن منجر شود؛ چای کمرنگ، انواع دمنوش‌های گیاهی در حد متعادل نیز مفید است.


انتهای پیام/4148


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب