مجلس یازدهم دستاندازهای پیش روی اجرای قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری را برمیدارد
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، ، در روزهای اخیر پس از گذشت ۱۴ سال از تصویب قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری، بحث اجرای قانون مذکور دوباره در محور اخبار در مجلس شورای اسلامی قرار گرفت، با این تفاوت که این بار رهبر معظم انقلاب به مناسبت میلاد حضرت زینب کبری -سلاماللهعلیها- و روز پرستار، خواستار اجرای قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاران شدند؛ قانونی «که مدتها قبل تصویب شده اما هنوز اجرا نشده است» و «یکی از کارهای لازمی است که مسئولان باید انجام دهند.»
قالیباف: پیگیر اجرای قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری هستیم
پس از فرمایش مقام معظم رهبری مجلس یازدهم به این موضوع ورود کرده و محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس اعلام کرد: در مجلس خود را موظف میدانیم اجرای دقیق قانون «تعرفهگذاری خدمات پرستاری» را که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب هم بود، پیگیری و بر آن نظارت کنیم.
اگر موضوع تعرفهگذاری اجرایی شود، بسیاری از مشکلات پرستاران و حتی بیماران حل خواهد شد زیرا در شرایط فعلی، کمبود پرستار به معضلی در حوزه درمان منجر شده است. طبق نرم جهانی برای هر هزار نفر جمعیت، سه پرستار لازم است، که این عدد در کشورهای پیشرفتهای مانند بلژیک ۱۰ و در برخی کشورهای آسیا حدود هفت و نیم تا ۹ و در گرجستان در حدود ۵ و نیم تا ۶ و در کشور ما تا پیش از شیوع بیماری کرونا یک و نیم بود.
طرح دوفوریتی مجلس برای اجرای حمایت از پرستاران
متأسفانه توقف روند استخدام پرستار در سالهای اخیر بر مشکلات حوزه درمان افزوده و قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری با وجود گذشت سالها زمان از تصویب اما اجرا نشده است.
در این رابطه محسن فتحی، عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت اصلاح تعرفه خدمات پرستاری، گفت: در کمیسیون بهداشت مجلس پیگیر این مهم خواهیم بود.
وی با بیان اینکه طرحی دوفوریتی در مجلس برای تبدیل وضعیت و جذب پرستاران شرکتی تدوین شده است، ادامه میدهد: با این طرح مجلس پرستارانی که در دوران کرونا حضور پررنگی داشتهاند، قطعاً استخدام خواهند شد.
این در حالی است که علاوه بر مجلس، قوه قضائیه نیز وارد عمل شد و در حال بررسی موانع بر سر راه اجرای آن است.
انتهای پیام/۴١۵١/پ
انتهای پیام/