توزیع آش نذری 80 تنی در شیراز
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مسئول اجرایی گروه فرهنگی امام هادی (ع) شیراز در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت : در پخت این آش نذری چهار هزار و 200 کیلوگرم برنج، عدس و نخود هرکدام یک هزار و 200 کیلوگرم، 2 هزار و 500 کیلوگرم لوبیاچیتی، چهار هزار کیلوگرم تره، 150 کیلو ترخون خشک، یک صد کیلو ادویه جات، 20 حلب روغن 17کیلویی و چهار تن گوشت استفاده شده است.
محمد اسدی افزود: به رسم سالهای پیشین امسال هم در 28 صفر مصادف با رحلت پیامبر اکرم (ص) آش نذری و صلواتی 80 تنی در بوستان خلدبرین شیراز تهیه و در همین محل بین مردم توزیع شد.
وی اظهار کرد: 14 سال پیش در شب 28 صفر دربوستان خلدبرین پخت این آش صلواتی به حجم سه تن آغاز شد و هرساله بر میزان این طبخ افزوده شده و همچنان ادامه دارد.
اسدی گفت: تمام هزینه های این پخت از جانب مردم تامین می شود البته با توجه به گستردگی کار مردم دیگر استان های کشور نیز مشارکت دارند.
وی با تاکید بر اینکه هزینه این آش صلواتی از محل هدایای مردم علاقمند به رسول الله (ص) و اهل بیت (ع) تهیه شده گفت : ما به دنبال امامزاده کردن این کار نیستیم بلکه می خواهیم با این کار مردم را با اهلبیت(ع) مانوس تر کنیم .
به گفته متولیان امر سال گذشته 12 هزار خانواده از این آش استفاده کردند.
انتهای پیام/