در اتاق بازرگانی از داستان تشکیل داعش صحبت میشود اما درباره گرفتاری مملکت نه!
عباس وطن پرور در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا با بیان اینکه من به عنوان عضو اتاق بازرگانی از سال 1362 هیچ دل خوشی از عملکرد آنها ندارم، افزود: با وجود این که قانون و آییننامههای اتاق دارای ضعف و اشتباه است، اما از همین قانون غلط و و ضعیف نیز به نحو شایستهای بهرهبرداری نشدهاست.
وی افزود: من اعتقاد دارم اتاق بازرگانی نتوانسته به محلی برای اجماع افکار بخش خصوصی تبدیل شود.
وطن پرور با اشاره به اینکه اتاق بازرگانی بیشتر به سمت رئیس محوری حرکت کردهاست، اظهار کرد: برای همین است که میبینیم نقش رئیس اتاق در کارها تقریبا 90 درصد است و سایر اعضا فقط 10 درصد کارها را بر عهده دارند.
این عضو اتاق بازرگانی با بیان اینکه هرچه به هیات نمایندگان اتاق بازرگانی میگویم کارنامهای از عملکرد چهار سال گذشته خود ارائه دهید، پاسخی دریافت نمیکنم، تصریح کرد: فضای اتاق بازرگانی به گونهای بسته است که هیچ خروجی از جلسات آن به دست نمیآید.
وطن پرور با اشاره به برگزاری جلسات ماهانه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، گفت: این جلسات تنها به خواندن و قرائت مقاله منتهی شدهاست و در آن از داستان تشکیل داعش صحبت میشود، در حالی که مملکت ما هزار گرفتاری دارد.
وی همچنین به دادگاهی شدن خودش با شکایت اتاق بازرگانی اشاره کرد و گفت: من به دلیل انتقاد از شیوه عملکرد مالی اتاق، دادگاهی شدم و البته قرار منع تعقیب برایم صادر شد.
وطن پرور با تاکید بر اینکه اتاق بازرگانی خانه من است، تصریح کرد: شکایت از اتاق حق من بود ولی از این کار امتناع کردم، چرا که نباید به خاطر بد عمل کردن هیات رئیسه، از خانه خود گله و شکایت کنم.
وی همچنین از برخی اقدامات اتاق بازرگانی در چهار سال گذشته انتقاد کرد و گفت: قرار بود بر اساس ماده 76 برنامه پنجم توسعه اقتصادی، قوانین مزاحم فضای کسب و کار را شناسایی کنند، اما سوال من این است که هیات رئیسه اتاق بازرگانی با صرف میلیونها تومان بودجه، در این راستا چه کردهاند؟
او ادامه داد: در سال 1390 قرار شد در راستای بهبود مستمر فضای کسب و کار، تشکلها از سوی اتاق بازرگانی سازماندهی شوند که باز هم باید پرسید در این بخش ها اقداماتی شده است؟
انتهای پیام/