نحوه نوشتن رزومه کاری به انگلیسی حرفه ای به زبان ساده
به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا معمولا مهترین مواردی که رزومه نویسان باتجربه در آموزش رزومه نویسی روی آن تاکید میکنند اطلاعات تماس، تجربیات کاری و تحصیلات شما میباشد. در صورتی که رزومه شما مرتبط با شغلی میباشد که میخواهید در آن پذیرش بگیرید لازم است که خلاصه ای از شغلی خود، مهارتها، کارهای داوطلبانه و صلاحیتهای خود را نیز در رزومه بگنجانید و این نکته را هیچوقت در نوشتن رزومه کاری انگلیسی بین المللی خود فراموش نکنید.
نحوه نوشتن رزومه کاری به انگلیسی
به یاد داشته باشید که رزومه شما بمنظور بولد کردن (مهم و بزرگ جلوه دادن) سریع دلایلی است که نشان دهد شما برای آن کار مناسب هستید و این به معنای ذکر جزییات تمام وظایفی که در حیطه کاری خود تا کنون انجام داده اید نیست. این بدین معناست که بجای نوشتن مسئولیتهای روزمره خود از مشاغل گذشته، نگاهی به آگهی استخدام بیاندازید و سعی کنید که برای هریک از نیازهای قید شده پاسخ مناسبی در رزومه کاری انگلیسی خود ارائه دهید. این کار احتمالا باعث جلب توجه یک کارفرما خواهد شد که ممکن است فقط در عرض چند ثانیه به رزومه شما نگاه کند همچنین کمک میکند که رزومه شما در الگوریتمهای مرتب سازی سیستمی (ATS) که به منظور گلچین کردن متقاضیان کار طراحی میگردد بهتر خودنمایی کند. در ادامه با بخشهایی که لازم است در نوشتن رزومه کاری به انگلیسی گنجانده شود و تنظیم آنها به تناسب شغلتان توضیحاتی خواهیم داد:
اطلاعات تماس
در ابتدای رزومه بین المللی لازم است که اطلاعات نام و نام خانوادگی، شماره تماس، محل سکونت (بترتیب شهر، کشور کد پستی)، آدرس ایمیل و پروفایل لینکدین ذکر گردد. ممکن است بدیهی به نظر برسد اما متقاضیان کار در برخی مواقع از ذکر اطلاعات مهم در این بخش غفلت میکنند، پس لازم است بعد از نگارش این بخش مجددا آن را بررسی نموده و امکان تماس جهت مصاحبه شغلی را تا حد امکان آسان نمایید. نکات زیر را در نوشتن رزومه کاری انگلیسی رعایت کنید:
- هرگز شماره محل کار خود را وارد نکنید و تنها شماره شخصی خود را ثبت کنید.
- محل زندگی و کد پستی خود را حتما وارد نمایید. ذکر این اطلاعات از این جهت حائز اهمیت است که برخی از سیستمهای ATS متقاضیان را بر اساس لوکیشن جغرافیایی فیلتر میکنند و ابتدا متقاضیان بومی را مورد بررسی قرار می دهند. همچنین لازم به ذکر است که اگر در حال نقل مکان به منطقه دیگری هستید، هم موقعیت مکانی فعلی و هم موقعیت مکانی آینده خود را وارد نمایید.
- از یک آدرس ایمیل حرفه ای استفاده کنید. یک آدرس ایمیل ایده آل شامل نام شما میباشد. آدرس ایمیلی که شامل نام شما نمیباشد و اصطلاحا سرگرم کننده است ممکن است در زندگی شخصی شما بسیار خوب عمل کند اما بمنظور امور حرفه ای عملکرد خوبی نخواهند داشت. حتی استفاده از سرویس های گیرنده ایمیلی نظیر YAHOO یا AOL که منسوخ در نظر گرفته می شوند میتواند به شانس پذیرش شما آسیب برسانند لذا توصیه میکنیم از جیمیل و Hotmail استفاده کنید.
- در صورتی که یک کارفرما مجذوب رزومه شغلی شما شود بدنبال پروفایل آنلاین شما خواهد بود لذا لازم است که تمامی متقاضیان استخدام در شرکتهای خارجی یک پروفایل Linkdln قوی ایجاد نموده وURL را در رزومه وارد نمایند این کار کمک میکند که کارفرما بهتر بتواند صحت رزومه شما را بررسی نماید.
تجربه کاری
این بخش را با یک عنوان واضح و مشخص نظیر: سابقه کار- تجربه شغلی یا سابقه اشتغال بولد نمایید تا بهتر در سیستم ATS قابل شناسایی باشد. هر شغل را به ترتیب زمانی معکوس لیست کنید و برای هر شغل نام شرکت، موقعیت مکانی شرکت، جایگاه شغلی یا عنوان سمت، زمان شروع و پایان همکاری را قید کنید. اولین چیزهایی که یک کارفرما در رزومه کاری بین المللی شما به جستجوی آن میپردازد شامل عناوین شغلی است که تاکنون برعهده داشته اید. زیرمجموعه هر موقعیت شغلی شامل مسئولیتها و نتایجی میباشد که مربوط به شغل مورد نظر شماست. به یاد داشته باشید که شما نیازی به درج هر وظیفه ای که بخشی از کار روزمره شما بوده ندارید بلکه بایستی از فضای موجود جهت تاکید بر مهارتها و تجربیاتی که در شرح کار مورد نیاز درخواست شده استفاده نمایید. توصیه میکنیم برای اینکار از رزومه نویسان متخصص مشاوره و یا کمک بگیرید (مثلا رزومه نویسان تنها مرکز رزومه نویسی بین المللی در ایران) تا دقیقا بدانید که مهارتهای درخواستی چیست و آنها را بولد کرده اید یا خیر. در نگارش یک رزومه همیشه این جمله وجود دارد: وظایف میگویند، دستاوردها میفروشند. لذا استفاده از اعداد، درصد، زمان، و مبالغ مالی حاصله جهت تعیین کمیت دستاورد های شما به مدیران استخدام کمک میکنند تا تاثیر بالقوه شما را تجسم نمایند و این نکته را هیچوقت در طرز نحوه شیوه چگونگی نوشتن رزومه کاری انگلیسی بین المللی خود فراموش نکنید.
تحصیلات
درصورتی که چندین سال در شغل خود مشغول هستید می توانید قسمت تحصیلات را در رزومه خود کم کنید. تا زمانی که متقاضی شغلی نباشید که تاکید بیشتری بر تحصیلات (نظیر تحصیلات آکادمیک، پزشکی یا قضاوت) داشته باشد میتوانید تنها اطلاعاتی مانند نام موسسه آموزشی، مقطع تحصیلی، محل تحصیل و مدت زمان تحصیل را در این بخش از رزومه وارد کنید. در صورتی که بتازگی از دانشگاه فارغ التحصیل شده اید بخش تحصیلات شما باید قبل از تجربه کاریتان در رزومه قرار بگیرد و شامل جزییات بیشتری میگردد. مهارتهاثی توسعه یافته در مدرسه مهارتهای واقعی هستند که در دنیای حرفه ای دارای ارزش هستند. مقاطع تحصیلی اخیر میتوانند شامل دروس مربوطه، انجمنها، سازمانها و برنامه های فوق برنامه ای باشند که شما نامزد شرکت در آن ها بوده اید.
توجه داشته باشید که 98 درصد شرکتهای خارجی معتبر از سیستم های ردیابی متقاضی (ATS) برای مرتب سازی، فیلتر کردن و جستجوی متقاضیان استفاده میکنند. برخی از ATSها مانند Taleo می توانند به طور خودکار محتوای رزومه شما را در برابر شرح وظیفه رتبه بندی کنند و به استخدام کنندگان اجازه میدهد فقط روی بهترین متقاضیان تمرکز کنند. رتبه بندی بالا یا قرار گرفتن به عنوان نتیجه جستجو، در واقع شامل مهارتهای سخت و وجود کلمات کلیدی مناسب در رزومه شماست. بهترین راه برای شناسایی مهارت های مهم جهت رتبه بندی و الگوریتم های جستجو این است که توجه کنید کدام مهارتها در توصیف شغل شما برجسته تر هستند. تطبیق این مهارتها در رزومه در صورت لزوم، احتمال انتخاب شما برای مصاحبه را افزایش می دهد.
کلام آخر
در این مقاله سعی کردیم حیاتی ترین بخش نوشتن رزومه انگلیسی یعنی اطلاعات تماس، تجربیات یا سوابق شغلی و سوابق تحصیلی را مورد بحث و کنکاش قرار دهیم اما هنوز نکات زیادی باقی مانده که میبایست فرا بگیرید مانند قالب رزومه، نحوه درج مهارتهای نرم و سخت، نحوه درج درج اقدامات داوطلبانه، نحوه درج دستاوردها و افتخارات و... توصیه میکنیم برای یادگیری رایگان تمام نکات به صفحه نحوه نوشتن رزومه کاری مراجعه کنید و از آموزشهای رایگان رزومه نویسان باتجربه بهره ببرید.
انتهای پیام/ر/4127
انتهای پیام/