دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 مهر 1398 - 06:45

رفتار صادقانه چه تأثیری در اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاهی دارد

دانش‌آموختگان جویای شغل باید در هنگام نگارش رزومه، در مورد توانایی‌های خود غلو نکنند و در مصاحبه کاری، موجه و مؤدب باشند.
کد خبر : 430223

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جلسات مصاحبه شغلی از جمله مهم‌ترین جلسات دانش‌آموختگان دانشگاهی در دوران پساتحصیل به‌شمار می‌رود.


بالطبع هر دانش‌آموخته‌ای برای ارائه هرچه بهتر آموزهای خود در دوران دانشگاه همه تلاش خود را به کار می‌بندد، ولی توجه به بعضی نکات در این مسیر خالی از لطف نیست.


همه می‌دانیم و باور داریم که دروغ‌گویی به‌عنوان رفتاری غیراخلاقی تلقی می‌شود و در بیشتر موارد دست فرد دروغ‌گو، رو خواهد شد و از دیرباز گفته‌ شده ماه پشت ابر نمی‌ماند، بنابراین دانش‌آموختگان درخصوص سوابق کاری، خود را به زحمت وا نداشته و از دروغ گفتن پرهیز کنند.


دانش‌آموختگان جویای شغل باید در هنگام نگارش رزومه، در مورد توانایی‌های خود غلو نکنند و در مصاحبه کاری، موجه و مؤدب باشند. وسط حرف دیگران مداخله نکرده و با آرامی و متانت صحبت کنند.


ادب مانند آهن‌ربایی است که همه را به‌سمت خود جلب می‌کند. آنها اگر می‌خواهند مصاحبه کاری موفق و پیروزمندانه‌ای داشته باشند، بایستی سر وقت در جلسه حاضر شده، صادقانه رفتار کنند و از معجزه‌ لبخند هم غافل نشوند.


انتهای پیام/4116/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب