امنیت فضای مجازی یکی از اولویتهای ارتباطی کشور/ نسل پنجم اینترنت در کشور اجرایی شد
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، وحید یزدانیان در مراسم افتتاحیه دهمین سمپوزيوم بينالمللی مخابرات «IST2020» که صبح امروز در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، اظهار کرد: اکنون نزدیک به دو دهه از زمان آغاز سمپوزیم بینالمللی مخابرات میگذرد و در طول این مدت تلاش شده مسائلی مورد توجه قرار گیرد که همواره قدمی جلوتر از فناوریهای موجود در کشور باشد. چنین تلاشهایی نقطه اتصال دستگاههای مختلف با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است. آنچه در این مراسم گفته میشود راهنمایی سودمند برای اجرای برنامههای کنونی و آتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
وی افزود: در این سمپوزيوم تواناییهای ارتباطی و فناوری اطلاعات کشور مورد ارزیابی قرار میگیرد. تعطیلی اجباری به دلیل شیوع بیماری کرونا در جهان موجب رکورد بسیاری از فعالیتها شده ولی همین موضوع توجه بیشتری را به صنعت فناوری اطلاعات(ICT) معطوف ساخته است.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: اگر سال گذشته از محققان میپرسیدیم در آینده نزدیک چه میزان از فضای آموزشی کشور بر بستر فضای مجازی خواهد بود اکثراً میگفتند 10 الی 20 درصد ولی امروز مشاهده میکنیم که شرایط به گونهای دیگر است.
یزدانیان عنوان کرد: در سالهای گذشته وزارت ارتباطات اقدامات زیادی را برای توسعه زیرساختهای ارتباطی و فناوری اطلاعات کشور انجام داده است و اگر امروز میتوانیم آموزش مجازی را در کشور داشته باشیم به دلیل ایجاد همین زیرساختها است. البته این موضوع به معنای رضایت کامل از شرایط کنونی نیست و تلاش برای توسعه همچنان باید ادامه داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: نسل پنجم اینترنت(5G) که زمانی تنها به تببین استاندارها محدود بود اکنون در کشور اجرایی شده است. امروز هوش مصنوعی در کشور به مرحله کاربردهای گسترده رسیده است. موضوع امنیت در فضای مجازی به اولویت در کشور تبدیل و تحقیقات گستردهای در این خصوص انجام شده است.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: شبکههای ارتباطی، سرویسهای نسل آینده و تنظیم مقررات و رگولاتوری آینده محورهای اصلی دهمین سمپوزيوم بينالمللی مخابرات «IST2020» هستند.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/