دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 آذر 1399 - 03:36

نپذیرفتن شکست در انتخابات جمهوری‌خواهان را شرمنده می‌کند

فرماندار جمهوری‌خواه ایالت مریلند آمریکا تلاش هم‌حزبی‌های خود برای نپذیرفتن نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری را موجب شرمندگی این حزب دانست.
کد خبر : 548816
1.jpg

به گزارش گروه بین‌المللی خبرگزاری آنا، «لری هوگان»، فرماندار جمهوری‌خواه ایالت مریلند آمریکا در مصاحبه‌ای با شبکه خبری «سی‌ان‌ان» گفت مقام‌های جمهوری‌خواهی که همچنان تلاش می‌کنند شکست «دونالد ترامپ »، رئیس‌جمهور آمریکا در انتخابات ریاست‌جمهوری را انکار کنند موجب شرمندگی این حزب هستند.


به نوشته روزنامه هافینگتون پست، هوگان که بعد از تأیید پیروزی بایدن در انتخابات این مصاحبه را انجام داد با اشاره به تلاش برخی از هم حزبی‌های خود از جمله «میچ مک‌کانل»، رهبر حزب اکثریت مجلس سنا برای انکار نتایج انتخابات گفت: «این موضوع مضحک شده است. این انتخابات به پایان رسید.»


وی در ادامه با اشاره به شکایت‌هایی که ترامپ در چند ایالت به نتیجه انتخابات مطرح کرده گفت: «رئیس‌جمهور فرصت داشت تا شواهدی را برای تقلب گسترده در انتخابات ارائه کند. ما که هیچ چیزی ندیدیم.»


وی همچنین با اشاره به رد شدن شکایت‌های ترامپ در برخی ایالت‌ها افزود: «دیوان عالی از بر‌گزاری جلسه استماع برای این شکایت‌ها خودداری کرد چون شواهد واقعی وجود نداشتند. اکنون نیز مجمع گزینندگان تمام ایالت‌های سراسر کشور رأی خود را داده‌اند.»


اظهارات این مقام آمریکایی در حالی مطرح شده که ترامپ با انتشار پیام‌هایی در توئیتر باز هم مدعی تقلب در انتخابات شد و از پذیرش شکست سر باز زد.


ترامپ در توئیتی در واکنش به گزارشی درباره رأی‌گیری‌ در میشیگان که در آن ادعا شده تنها در یک شهرستان ۳۳ درصد آرای ترامپ به صورت الکترونیکی به نفع بایدن جابه‌جا شد، نوشت: بسیاری از آرای ترامپ به بایدن منتقل شد. قاضی بسیار محترم میشیگان این گزارش حماسی را منتشر کرد. در همه جای کشور واقعیت دارد. این انتخابات جعلی نمی‌تواند دوام بیاورد. جمهوری‌خواهان کاری بکنید.


رسانه‌های آمریکایی بامداد روزگذشته (سه‌شنبه) گزارش دادند «مجمع گزینندگان» این کشور موسوم به «الکترال کالج»، پیروزی «جو بایدن» در انتخابات ریاست‌جمهوری را تایید کرد.


بر این اساس، مجمع گزینندگان آمریکا اعلام کرد با رأی برگزینندگان ایالت کالیفرنیا به بایدن، او توانسته از حد نصاب ۲۷۰ رأی برای پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری عبور کند.


ایالت کالیفرنیا دارای ۵۵ رأی الکترال بود که همگی آنها با انتخاب بایدن، باعث شدند او به ۳۰۲ رأی الکترال در انتخابات ریاست‌جمهوری برسد و پیروزی‌اش تأیید شود.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب