دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 آذر 1394 - 14:49

نایب رئیس مجلس: اهداف اختصاص یک درصد ارزش افزوده به منابع سلامت فراموش شده است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد:‌ یک درصد از مالیات ارزش افزوده برای پوشش کامل افراد ساکن روستاها، شهرهای زیر 20 هزار نفر و نظام ارجاع جامعه عشایر در نظر گرفته شده بود که تقریباً اهداف این منابع فراموش شده است.
کد خبر : 54568

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام ابوترابی فرد در اولین همایش تجلیل از سه دهه مدیریت جهادی در عرصه تولیدات و خدمات حوزه سلامت گفت: ما در عرصه سیاسی به معنای واقعی کلمه سخت هستیم و نظام اسلامی از عزت مثال زدنی برخوردار است و در برابر زیاده‌گویان با اقتدار از حقوق خود دفاع می کند و هیچ فشاری موجب نشده در عرصه سیاسی منافع خود را نادیده بگیریم که این امر در مذاکرات 1+5 شاهد بودیم. ایران در برابر جهان با قدرت و اقتدار سیاسی و برگرفته از آموزه های اسلامی قرار گرفت.


وی افزود: باید این عزت و اقتدار در عرصه های اقتصادی و فرهنگ هم نمود پیدا کند و باید برای رسیدن به عزت تلاش و برنامه‌ریزی کرد و کار مبتنی بر علم و فعالیت مبتنی بر تولید را انجام داد.


وی افزود: مدیریت جهادی یعنی سعی مبتنی بر علم را در عالی‌ترین اندازه ممکن محقق کنیم. بنده مدیریت جهادی را در دفاع مقدس گواه هستم، اما در عرصه‌های دیگر تردید دارم.


نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:‌ما با مدیریت جهادی آن گونه که جمهوری اسلامی پرچم دار است فاصله داریم. اگر این مدیریت را مبتنی بر علم و در عالی ترین مرتبه به نمایش بگذاریم قطعاً شرایط ما مناسب تر می شود.


وی گفت: ما در تمام عرصه های بهداشت و مدیریت کشور مدیریت مبتنی بر منابع داریم نه مدیریت مبتنی بر دانش که انجام آن یک شبه محقق نمی شود. اما جهت حرکت ما باید نشان دهنده آن باشد که متأسفانه این گونه نیست.


وی گفت: ما با منابع می خواهیم مشکلات را حل کنیم که خوشبختانه جمهوری اسلامی امکان این را ندارد. زیرا مدیریت مبتنی بر منابع پایانش نابودی یک کشور است. ما در برنامه پنجم توسعه پیش بینی کردیم 30 درصد منابع باید از محل بهره وری باشد، در حالی که درکشورهای پیشرفته 50 درصد منابع را از بهره وری تأمین می کنند.


وی افزود: ما باید شاهد تحول در عرصه مدیریت، بهره‌وری و استفاده شایسته از منابع باشیم. ما از یک درصد منابع مالیات بر ارزش افزوده منابعی را پیش‌بینی کردیم تا بتوانیم مقداری بار درمان را از شانه مردم برداریم و در جهت سیاست های ابلاغی رهبری حرکت کنیم که اولویت‌ها برای پوشش کامل افراد حاشیه شهرها و شهرهای زیر 20 هزار نفر و جامعه عشایری بود. همچنین این منابع برای نظام ارجاع جامعه عشایر پیش بینی شده بود که متأسفانه تقریباً فراموش شده است و امیدواریم به سمت گسترش این نظام در سایر استان ها گام برداریم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب