سیاستهای سلامت آفرین در حال پیگیری است
به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر رسول دیناروند، گفت: سازمان غذا و دارو دو رویکرد اصلی در حوزه مسئولیتهای خود در زمینه ایمنی و سلامت فرآوردههای غذایی دارد که در رویکرد اول تاریخی بوده است.
وی افزود: ضوابط و استانداردهایی تعیین شده که وجود آلایندهها در غذاها به خصوص در غذاهای آماده و نوشیدنیها به صورت چشمگیری کاهش یافته است.
رئیس سازمان غذا و دارو، اظهار کرد: آلایندههایی که به آنها اشاره میکنیم و ممکن است در فرآیند تولید تا توزیع در غذاهای آماده وارد شود شامل باقیمانده سموم، افزودنیهای شیمیایی، رنگهای غیر مجاز، آنتی بیوتیک در فرآوردههای حاصل از دام، مواد بیولوژیک و مواردی از این دست میشود که این رویکرد یک رویکرد دائمی است و با جدیت در حال اجراست.
رئیس سازمان غذا و دارو، گفت: در سالجاری با اختصاص اعتبار قابل توجهی به شبکههای آزمایشگاهی، توانستهایم بسیاری از آزمایشگاههای خود را تقویت کنیم تا سرعت و تشخیص آلایندهها بالا رود.
دکتر دیناروند در مورد رویکرد دوم سازمان غذا و دارو در حوزه غذا خاطر نشان کرد: این رویکرد نیز اهمیت بسیار بالایی دارد که بحث سلامت محوری در حوزه غذا است که این رویکرد کمک بسیار خوبی به مردم است تا به راحتی با توجه به شرایط خود و بر اساس علامت راهنمای تغذیهای که بر روی محصولات درج میشود محصول غذایی خود را به درستی انتخاب و مصرف نمایند.
وی در پایان گفت: در حال حاضر سازمان غذا و دارو روی این رویکردها تاکید زیادی دارد و بسیار جدی در حال پیگیری این سیاستهای سلامت آفرین است.
انتهای پیام/