زندگی با کرونا/128
چگونه در نانواییها از کرونا پیشگیری کنیم؟+اینفوگرافی
نانواییها یکی از مکانهایی هستند که بهدلیل تماس مکرر دست با نان، کارت بانکی و پول نقد خطر انتقال کرونا در آن زیاد است؛ بنابراین لازم است تا با رعایت یکسری نکات بهداشتی از شیوع این ویروس همهگیر جلوگیری شود.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، بروز شرایط کرونایی باعث شده تا سبک زندگی افراد تغییر کرده و افراد برای انجام فعالیتهای روزمره خود نیز نیازمند رعایت بیشتر یکسری اصول بهداشتی باشند؛ یکی از این مکانها نانواییها هستند که بهدلیل تماسهای مکرر دست نیازمند رعایت پروتکلهای شرایط کرونایی است.
برخی از مهمترین نکات برای پیشگیری از کرونا در نانواییها بدین شرح است:
- عدم حضور کارکنان دارای علائم در محل نانواییها
- جلوگیری از ورود افراد متفرقه در نانواییها
- شستشوی مکرر و صحیح دستها توسط کارکنان نانواییها
- ضدعفونی کردن روزانه و مکرر تجهیزات و سطوح مختلف نانوایی
- استفاده از ماسک، دستکش و کلاه مناسب توسط کارکنان
- شستشوی روزانه لباس کارکنان با رعایت اصول بهداشتی
- در هنگام خرید نان از تمیز بودن دستان خود و رعایت دیگر اصول بهداشتی مطمئن باشید.
- بهکارگیری فرد مجزا برای دریافت هزینه نان از مشتریان
- خودداری از تبادل پول نقد و استفاده از کارتهای بانکی
- حفظ فاصله یک متری مشتریان از یکدیگر
- استفاده از نان صنعتی به جای سنتی در صورت عدم اطمینان از رعایت مسائل بهداشتی در محل پخت
- استحمام روزانه کارکنان نانوایی
انتهای پیام/4105
انتهای پیام/
زندگی با کرونا/123
کنترل محیطی برای مقابله با کرونا در اماکن متبرکه چگونه است؟
زندگی با کرونا/127
کنترل محیطی برای مقابله با کرونا در محیطهای اداری چگونه است؟
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا :