مواد خوراکی که ما را از ابتلا به کرونا حفظ میکند
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، محققین انستیتوی ملکول و ویروس شناسی مرکز طبی دانشگاه اولما بر روی مواد خوراکی موثر در برابر بیماری کرونا مطالعه کردند.
طبق گزارش متخصصین آلمانی، توت میتواند فعالیت ویروس را در بدن انسان نابود کند. آنها همچنین معتقدند که آب انار میتواند تا ۸۰ درصد از عوامل امراض ناشی از ویروس کرونا را از بین ببرد. مابقی آب میوههای طبیعی و چای سبز نیز میتواند اثرات این بیماری را تضعیف کنند، زیرا این آب میوهها دارای محیط اسیدی و پلی فنولهای گیاهی هستند و مصرف آن ها تا ۹۷% باعث از بین رفتن ویروس کرونا خواهد شد.
پیش از این، دانشمندان انستیتوی دانشگاه واشنگتن با استفاده از داروی ضد افسردگی فلووکسامین راهی برای جلوگیری از عوارض شدید بیماران مبتلا به ویروس کرونا را یافتند. همچنین با کاهش التهاب، فلووکسامین میتواند حال بیماران مبتلا به ویروس کرونا را بهبود ببخشد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/
انتهای پیام/