زندگی با کرونا/120
کنترل محیطی کرونا در کیوسکهای مطبوعاتی و موادغذایی چگونه است؟
راهنمای کنترل محیطی کرونا ویروس در کیوسکهای مطبوعاتی و موادغذایی اعلام شد.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، راهنمای کنترل محیطی کرونا ویروس در کیوسکهای مطبوعاتی و موادغذایی از سوی مرکز سلامت و بهداشت محیط وزارت بهداشت اعلام شد.
بخشی از دستورالعملهای بهداشت فردی در کیوسکها بر اساس اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا به شرح زیر است:
- داشتن کارت بهداشت برای کلیه دستاندرکاران موادغذایی الزامی است.
- مسئول چیدمان کتاب، مجله و موادغذایی موظف به استفاده از دستکش یکبار مصرف است.
- دریافت وجه و تحویل اجناس توسط متصدی با دستکش انجام شود.
- عرضه موادغذایی و خوراکی روباز ممنوع است.
- در هنگام نظافت از لباس حفاظتی، ماسک، چکمه و دستکش استفاده شود.
راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-۱۹ در بحث فاصلهگذاری اجتماعی در آمبولانسها، مواردی را بهمنظور رعایت بهداشت ابزار و تجهیزات هم اشاره کرده که برخی از این موارد عبارتند از:
- شستشو و گندزدایی مستمر ظروف و تجهیزات مورد استفاده در کیوسکهای عرضه موادغذایی
- وسایل نظافت پس از هر بار نظافت گندزدایی شود.
- برای تمیز کردن سطوح، قفسه و ویترین از دستمال یکبار مصرف استفاده شود.
انتهای پیام/۴۱۰۵
انتهای پیام/