دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آنا گزارش می‌دهد؛

اقتصاد مقاومتی؛ چالش جدید برنامه علمی گفتمان مقاومت دانشگاه آزاد اسلامی

برنامه علمی گفتمان مقاومت و تمدن نوین اسلامی در کمیته نظارت و ارزیابی پایش دانشگاه آزاد اسلامی به‌صورت مجازی بررسی شد.
کد خبر : 528986
n00705693-b.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست بررسی برنامه علمی گفتمان مقاومت و تمدن نوین اسلامی در کمیته نظارت و ارزیابی پایش دانشگاه آزاد اسلامی به‌صورت مجازی برگزار شد. در این جلسه داوران تخصصی محسن عامری شهرابی در حوزه مدیریت فرهنگی، حسن نصیرزاده در حوزه علوم سیاسی، امیر غلامی در حوزه علوم اقتصادی، ناصر عبادتی از اعضای کمیته، لاله فرهنگ‌متین دبیر کمیته نظارت و ارزیابی، الهام زارعی مسئول هماهنگی استانی پایش آزاد و افشین صالحی مجری برنامه علمی مقاومت حضور داشتند. این برنامه علمی برعهده دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان است.


 اقتصاد مقاومتی؛ چالش جدید برنامه علمی گفتمان مقاومت و تمدن نوین اسلامی 


در ابتدای جلسه، افشین صالحی مجری برنامه علمی گفتمان مقاومت و تمدن نوین اسلامی توضیحاتی در خصوص تغییرات ایجاد شده در چالش‌ها بر اساس نظرات متخصصان در جلسات گذشته ارائه داد و چالش جدیدی با محوریت اقتصاد مقاومتی به این برنامه علمی اضافه شد.


در نهایت این برنامه با چهار چالش با عناوین «محدودیت‌های پیش روی رشد، ترویج و گسترش مقاومت اسلامی در ایران»، «آسیب‌پذیری اقتصادی در حوزه مقاومت اسلامی»، «موانع احیا و تحقق تمدن نوین اسلامی» و «موانع پیش روی جبهه مقاومت اسلامی در منطقه خاورمیانه» ارائه شد.


توجه به بیانیه گام دوم انقلاب


از جمله دغدغه‌های مطرح شده در این جلسه توجه به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به‌عنوان سند بالادستی و تبیین اهداف و راهبردها با توجه به آن بود که توجه به موانع خودسازی، تمدن‌سازی و جامعه‌پردازی از اهم موضوعات مطرح شده در آن است.


همچنین در این جلسه مطرح شد به‌منظور حفظ عامل شکوهمندی در برنامه، دید کلی فراتر از زمان و جغرافیای خاص باشد که این مهم به ماندگاری برنامه کمک خواهد کرد. از توصیه‌های دیگر جلسه، استفاده از تعاریف دقیق گفتمان مقاومت و تمدن نوین اسلامی برای ساماندهی و یکسان‌سازی طبقه‌بندی کلی چالش‌ها بود. همچنین مطرح شد توجه هم‌زمان به دو موضوع آسیب‌ها و فرصت‌ها در تبیین برنامه می‌تواند به غنی‌تر شدن آن کمک کند.



طبق نظر داوران، برنامه علمی گفتمان مقاومت و تمدن نوین اسلامی می‌تواند پایان‌نامه‌های طیف وسیعی از دانشجویان در رشته‌هایی از جمله مدیریت، روانشناسی، جامعه‌شناسی، مدیریت فرهنگی، حقوق، بانکداری، اقتصاد، فقه و معارف اسلامی، علوم سیاسی، کشاورزی، کامپیوتر و فناوری اطلاعات را پوشش دهد.


انتهای پیام/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب