دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 آبان 1399 - 15:04
در رشته بهداشت مواد غذایی؛

2 دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی کازرون از رساله خود دفاع کردند

2 دانشجوی رشته دکتری بهداشت مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با موفقیت و کسب حداکثر نمره از رساله خود دفاع کردند.
کد خبر : 528977
DSC07899.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، عبدالعظیم سلطانی‌لک دانشجوی رشته دکتری بهداشت مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از رساله خود با عنوان «پوشش‌دهی(انکپسولاسیون) باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رئوتری و بررسی زنده‌مانی آن در دوره نگهداری و شرایط شبیه‌سازی‌شده دستگاه گوارش» و احمد علی‌پور از رساله خود با عنوان «بررسی شدت فعالیت آنتی‌اکسیدانی فوکوئیدان استخراج‌شده از جلبک قهوه‌ای گونه سارگاسوم انگوستیفولیوم خلیج‌فارس و اثر آن بر ویژگی‌های فیزیکی, شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه‌ترش» دفاع کردند.


استاد راهنمای این دو دانشجو محمدحسین مرحمتی‌زاده دانشیار بهداشت مواد غذایی دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون بوده و هر دو موضوع رساله این دانش‌آموختگان کاربردی و مربوط به صنعت است و مقرر شده شرایط بهره‌گیری صنعتی از رساله این دانشجویان فراهم شود. 


در این جلسه دفاع که به‌دلیل شرایط حفظ پروتکل‌های بهداشتی در زمان اوج‌گیری بیماری کرونا به‌صورت آنلاین برگزار شد، ابراهیم رحیمی و امیر شاکریان استادان دانشگاه آزاد اسلامی  واحد شهرکرد، مهدی محمدی عضو هیئت علمی پژوهشکده جلبک دانشگاه خلیج‌فارس بوشهر و آمنه خوشوقتی، علیرضا گلچین‌منشادی، حسین فتاحی و سیداصغر دهقان از اعضای هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون و چند نفر از دانشجویان حضور داشتند.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب