پزشک محقق در طب ایرانی-اسلامی:
متأسفانه در شرایط بدی هستیم. شرایط بحرانی و جنگی است و آمار فوتیهای ما صعودی است و تلفات ما روزافزون و روزی بالای 400 نفر تلفات داریم. سؤال بنده این است که چرا آمار ما افزایشی است؟ چرا نسبت به کشورهای همجوار که سطح بهداشت آنها پایینتر است، آمار ما افزایشی شده است؟ چرا کشور چین که در ووهان اولین بار خاستگاه این بیماری بود، توانست آن را مهار کند و خودشان هم اعلام کردند که از طب سنتی استفاده کردند و اگر شما هم بخواهید، میتوانیم در اختیار شما بگذاریم. چرا از این ظرفیت استفاده نشد؟
نه از طب سنتی چین و نه از طب داخلی ما برای مقابله با کرونا استفاده نشد و یا کمتر مورد استفاده قرار گرفت. چرا ابلاغیههای سازمان جهانی بهداشت فقط برای درمان کرونا حاکم است؟ یک دارویی در آنجا تأیید میشود، کاملاً مقلدانه آن را در ایران مورد استفاده قرار میدهیم و افتخار هم میکنیم که در همکاری با سازمان بهداشت جهانی مقام اول را در دنیا به دست آوردهایم. با اختلاف سه برابری از کشور دوم. چرا اینگونه است؟ ولی از آن طرف به طب سنتی خودمان بها نمیدهیم. به عنوان مثال از داروی رمیدسیور برای درمان بیماران کرونایی استفاده کردیم که اثر هم ندارد. خب همین کار را هم میشود در طب سنتی انجام داد. فوقش این است که میگویند زنجبیل هم اثر ندارد که البته اینگونه نیست. چرا این میدان به طب سنتی داده نمیشود؟
اینها سؤالاتی است که به نظر، مسئولان ستاد ملی مقابله با کرونا باید به آن پاسخ دهند. این نمیشود که منتظر باشیم کل کشور تعطیل شود، آمار ما صعودی شود و بعد هم بگوییم داروها اثر ندارد. این روحیه مقلدانه ستاد ملی مقابله با کرونا است که کار را به اینجا کشانده است. طب سنتی ما میگوید تواناییاش را داریم تا بیماران کرونایی را درمان کنیم و یک بخشی از بیمارستانها را در اختیار ما قرار دهید و خروجیاش را بعد از یک ماه ارزیابی کنید. چرا این کار صورت نمیگیرد؟ این کار انجام نمیشود و از آن طرف داروهایی را وارد میکنیم و بعد از مدتی یکبهیک این داروها از رده خارج میشوند. بخشهای بیمارستانها، آیسییوها و مراکز درمانی پر شده از بیماران کرونایی. مردم مستأصل شدهاند و خیلی از فعالیتها تعطیل شده است اما باز هم اعتنایی به طب سنتی نمیشود.
؟؟؟
بنده به عنوان پزشک متخصص که از همان شروع بیماری کرونا بههمراه همکارانم امکان درمان بیماران کرونایی را انجام میدهیم، توانستیم در بیمارستان ساوه درمان بیماران کرونایی را آغاز کنیم که خروجی تلفات آن بسیار کمتر از آن چیزی بود که در دیگر بیمارستانها دیده شد.
توصیههای پیشگیری از کرونا:
مصرف داروی امام کاظم(ع) به اینصورت که در ماه سه بار مصرف شود یا هر 10 روز یک بار یا سه روز پشت سر هم.
مصرف زنجبیل افزایش پیدا کند. استفاده از قرصهای زنجبیل و یا استفاده از پودر زنجبیل به همراه عسل که به صورت حبه حبه درست شده و روزی دو عدد مصرف شود.
کاهش مصرف سردی و افزایش مصرف گرمیها در سر سفره و هنگام وعدههای غذا.
استفاده از سیر و پیاز مخصوصاً در پخت انواع آش و سوپ.
روزی یک لیوان مصرف دمنوش آویشن.
مصرف روزی یک قاشق مرباخوری سیاهدانه در وعدههای غذایی در سالاد، خورش و برنج.
بادکش پشت ریه و قاعده ریهها، هفتهای دو یا سه بار که باعث افزایش خونرسانی به ریهها خواهد شد.
استنشاق و قرقره آبنمک رقیق هر شب، زیرا بینی محل تجمع ویروس کرونا است.
این کارها هر شب صورت بگیرد و اگر کسی به کرونا مبتلا شود، در کمترین مدت درمان خواهد شد و البته باید در زمانی که مبتلا به کرونا شده است، مصرف موارد بالا را دو برابر کند.
مصرف صبح، ظهر و شب از قرص زنجبیل در صورت مبتلا شدن به کرونا، روزانه سه بار بادکش پشت کمر انجام شود.
عدم مراجعه به بیمارستانها در هر شرایطی مگر در صورتی که اکسیژن پایین باشد که در این مورد هم توصیه میشود دستگاه اکسیژن به منزل آورده شود زیرا بیمارستان خود منشأ تولید و ابتلا به کرونا است.
انتهای پیام/