دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
توصیه های وزارت بهداشت؛

رستوران رفتن در روزهای کرونایی را فراموش کنید

سخنگوی وزارت بهداشت، نسبت به انتقال ویروس کرونا با حضور در رستوران ها هشدار داد.
کد خبر : 528554
BQ4K3260.jpg

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر «سیما سادات لاری»، با تأکید بر اینکه باید تا حد امکان از رفتن به رستوران در شرایط کرونایی خودداری کرد، گفت: در ایام همه گیری بیماری در کشور لزوم رعایت نکات بهداشتی در رستوران‌ها و مراکز طبخ غذا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.


وی افزود: توصیه ما به مردم این است که به طور کلی سعی کنند به رستوران نروند و از مراکزی که طبخ غذای بیرون‌بر دارد، سفارش غذا دهند.


لاری تأکید کرد: در صورت داشتن بیماری زمینه‌ای اکیداً از رفتن به رستوران‌ها خودداری کنید.


وی ادامه داد: از حضور در رستوران‌هایی که از بیش از ۵۰ درصد ظرفیت خود استفاده می‌کنند و یا سیستم تهویه مناسب ندارند، خودداری کنید.


سخنگوی وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که از میزهای غذاخوری که پوشش یکبار مصرف دارند استفاده کنید، گفت: شست‌وشو و ضدعفونی کردن دست‌ها، قبل و بعد از صرف غذا فراموش نشود. حتماً از نوشیدنی‌های بسته بندی شده سفارش دهید و از نی یکبار مصرف بسته بندی شده و یا لیوان یکبار مصرف استفاده کنید.


وی افزود: نمک، فلفل و سماق باید در بسته‌های یک نفره سرو شود و از نمکدان و نظایر آن به هیچ عنوان استفاده نکنید.


سخنگوی وزارت بهداشت، در پایان گفت: در صورت تمایل صرفاً سالاد و سبزیجات دارای بسته‌بندی یکبار مصرف دارای مجوز سفارش دهید و همچنین از پرداخت وجه نقد به طور جد خودداری و از دستگاه کارت‌خوان استفاده کنید.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب