دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 آبان 1399 - 15:18

طبع، خواص، مضرات و مُصلح گوشت بلدرچین در ویکی آنا

این گوشت دارای مواد مغذی بسیاری برای سلامتی بدن می باشد. گوشت بلدرچین دارای پروتئین، فسفر، چربی، کلسیم، آهن و روی می باشد.
کد خبر : 528523
13c86.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، بلدرچین گونه های بسیار متنوعی دارد که برخی گونه های آن مثل بلدرچین ژاپنی قادرند در مسافت های طولانی پرواز کنند.


نکته جالب دیگر در مورد پرورش انواع بلدرچین ها این است که در برخی کشورها بلدرچین ها را پرورش می دهند و برای شکار شدن در شکارگاه ها رهاسازی می کنند. عمده غذای بلدرچین را دانه ها، حشرات و جنبدگان کوچک تشکیل می دهند.


بلدرچین، کوچک ترین پرنده از خانواده قرقاول ها است و هر چقدر ماهیچه های بلدرچین در طول حیات خود فعال تر باشد گوشت آن نیز لذیذتر است.


 


خواص و مضرات گوشت بلدرچین



  • ارزش غذایی زیادی دارد و چاق کننده است.

  • گوشت بلدرچین دارای مقادیر زیادی از کولین بوده که برای سلامت مغز مفید است.

  • نرم و لطیف کننده پوست بدن است.

  • مصرف گوشت آن سبب تقویت و تحریک نیروی جنسی مخصوصاً در زنان می‌گردد.

  • ادرار آور است و به درمان سنگ کلیه و مثانه نیز کمک می‌کند.

  • گوشت بلدرچین دارای کولین می باشد که این عنصر برای تثبیت عملکرد مغز بسیار موثر می باشد.




  • پروتئین موجود در گوشت بلدرچین باعث می شود تا کلسترول بد خون از بدن خارج شود.

  • برای دفع بیماری های مختلف تنفسی مانند آسم ، سل ، دیستروفی عضلانی که یک بیماری ضعف جسمی محسوب می شود می توان از گوشت بلدرچین استفاده نمود.

  • در گوشت بلدرچین به مقدار کافی ویتامین ب یافت می شود، ویتامین گروه ب موجود در این گوشت شامل  ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکسین، بیوتین، فولیک اسید، و کوبالامین می باشد که برای سلامت مغز مفید است.

  • درد مفاصل را که علت آن سردی باشد، تسکین می‌دهد.

  • ویتامین ای موجود در گوشت بلدرچین باعث می شود تا از پوست مراقبت کرده و از پیری زودرس پیشگیری شود.

  • باعث رقت قلب می‌شود.

  • گوشت بلدرچین با مشکلات دستگاه گوارش به درستی مبارزه می کند و باعث بهبود گوارش می شود. شما برای تنظیم عملکرد روده و معده خود می توانید از گوشت بلدرچین استفاده کنید.




  • گوشت بلدرچین را می توان برای ترمیم بافت های آسیب دیده بدن استفاده نمود.

  • اگر تخم بلدرچین را به اطفال بدهند سبب فصاحت و تسریع سخن گفتن آن‌ها می‌شود.

  • ویتامین دی موجود در گوشت بلدرچین باعث می شود تا رشد استخوان ها به درستی انجام شود و باعث تقویت دستگاه عصبی بدن می شود.

  • سردرد، پایین آمدن فشار خون، بروز مشکلات کلیوی و تشکیل سنگ کلیه و تجمع زیاد کلسترول و بالارفتن چربی خون از عوارض مصرف زیاد گوشت بلدرچین است.


 


طبع گوشت بلدرچین چیست؟


مزاج گوشت بلدرچین گرم و خشک است.



مصلح گوشت بلدرچین چیست؟


برای اصلاح گوشت بلدرچین و کاهش مضرات آن، بهتر است در روغن کنجد یا زیتون سرخ شده و همراه ترشی مصرف شود.


روغن کنجد، روغن زیتون و روغن بادام شیرین مصلح گوشت بلدرچین و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.



انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب