باید مطلب علمی گرفته شود////////
دکتر عبدالرضا جمیلیان .
متخصص ارتودنسی
فلوشیپ نا هنجا ری های فک و صورت
دارای بورد ارتودنسی ایران و اروپا
استاد تمام بخش ارتودنسی دانشگاه ازاد اسلامی
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات جمجمه و فک و صورت . دانشکده دندانپزشکی دانشگاه اراد اسلامی
دکتر جمیلیان ارتودنتیست و پژوهشگر برتر
تمام عزیزانی که در جستجوی یک ارتودنتیست خوب در تهران می باشند بی شک با نام دکتر عبدالرضا جمیلیان بارها و بارها برخورد کرده اند. دکتر جمیلیان استاد (پروفسور) تمام وقت بخش ارتودنسی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی می باشند.
ایشان دارای بورد تخصصی ارتودنسی اروپا (EBO) و همچنین عضو انجمن ارتودنتیست های ایران (IAO)، انجمن بین المللی ارتودنتیست ها (WFO)، انجمن ارتودنتیست های آمریکا (AAO)، و عضو انجمن ارتودنتیست های اروپا (EOS) می باشند.
سال 1398 ایشان به عنوان استاد برتر و نمونه کشور در دانشگاه ازاد اسلامی انتخاب شدند. همچنین بارها در جمع کسیری از بزرگان و دانشمندان از ایشان تقدیر و تشکر به عمل آمده است و در رسانه های معتبر منتشر شده است. اما چرا ایشان را بارها به عنوان استاد برتر، پژوهشگر برتر، مخترع برتر و ... در رسانه ها و مجلات معتبر معرفی کرده اند. چرا ایشان به عنوان مخترع برتر ارتودنسی معرفی شده اند و چرا نام و افتخارات ایشان در ویکی پدیا دانشنامه تخصصی و بین المللی درج شده است؟ در اینجا بخشی از افتخارات داخلی و بین المللی این استاد بزرگوار را بیان می کنیم.
دکتر جمیلیان پژوهشگر برتر
دکتر جمیلیان دارای بیش از100 مقاله علمی پژوهشی در مجلات علمی ارتودنسی بین الملل و ژورنا لهای دارای رتبه ISI و PubMed می باشند. به علاوه 14 مقاله درمجلات علمی داخلی به چاپ رسانده اند. اعتبار و درجه علمی این مقالات به حدی است که دکتر جمیلیان در سال های متمادی به کنگره ها و انجمن های علمی پژوهشی خارج و داخل از کشور برای سخنرانی و ارائه مقالات دعوت شده اند. همچنین در جشنواره فرهیختگان و لقمان نیز نام ایشان را زمره پژوهشگران برتر مشاهده می کنید.
دکتر جمیلیان داری 45 مقاله در کنگره های بین المللی خارجی و 58 مقاله در کنگره های بین المللی داخلی و سخنراني و ارایه مقالات متعدد درکنگره های متخصصين ارتودنسي در کشورهای انگلستان، ایتالیا ،آلمان، ایسلند، فنلاند، لهستان، اسلوانی، اسپانیا، و ترکیه می باشند. ایشا ن افتخار عضویت در هیت تحریریه 3 ژورنال خارجی را دارند و تنها متخصص ارتودنسی در ایران هستند که در ویکی پدیا به دلیل وجود ثبت اختراع در امریکا و افتخارات بیشمار پژوهشی دارای صفحه هستند
مخترع برتر ارتودنسی
دکتر جمیلیان دارای 3 ثبت اختراع در آمریکا و 3 ثبت اختراع در ایران می باشند. این دستگاه های ارتودنسی بسیار کاربردی و کوچک می باشند. این اختراعات به صورت دستگاهای کاربردی هستند که در درمان های ارتودنسی استفاده می شود . وجود مقالات بین المللی حمایت کننده از این دستگا ها که در مجلات معتبر خارجی به چاپ رسیده است باعث شده است که متخصصین ارتودنسی در کشور های دیگر نیز از این اختراعات استفاده کنند . این دستگاه های کاربردی کوچک جایگزین مناسبی برای دستگاه های بزرگ و خارج دهانی می باشند که در گذشته استفاده می شد.
ایشان بارها و طی سالیان متمادی در دانشگاه ازاد اسلامی و در جشنواره های مختلف رتبه برتر را کسب نمودند که در ذیل به چند نمونه انها اشاره می شود.
1- پژوهشگر برتر در رشته ارتودنسی در جشنواره پژوهشی واحد دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1387
2- پژوهشگر برتر واحد در جشنواره پژوهشی واحد دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1390
3-- پژوهشگر برتر واحد در جشنواره پژوهشی واحد دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1392
4- رتبه دوم در سیزدهمین جشنواره علمی پژوهشی دندانپزشکی شهید دکتر احمد هدایت در سال 1393
5-- پژوهشگر برتر واحد در جشنواره پژوهشی واحد دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1393
6- پژوهشگر برتر در سومین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1394
7- پژوهشگر برتر در دومین جشنواره لقمان دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1394
8- پژوهشگر برتر واحد در جشنواره پژوهشی واحد دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1394
9-- رتبه اول در محور اختراعات و ابداعات در سومین جشنواره لقمان دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1395
10-- پژوهشگر برتر واحد در جشنواره پژوهشی واحد دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1395
11-استاد نمونه کشوری در دانشگاه ازاد اسلامی در سال 1398
****************
مصاحبه با دکتر جمیلیان ارتودنتیست و استاد نمونه
جناب آقای دکتر جمیلیان گرامی تمام عزیزانی که در جستجوی یک ارتودنتیست خوب در تهران می باشند بی شک با نام شما بارها و بارها برخورد کرده اند. آیا می توانید توضیح دهید که تخصص شما چیست و در حال حاضر در کجا مشغول به کار می باشید؟
من دارای بورد تخصصی ارتودنسی ایران IOB)) و همچنین دارای بورد تخصصی ارتودنسی اروپا (EBO) می باشم. به علاوه عضو انجمن ارتودنتیست های ایران (IAO) ،انجمن بین المللی ارتودنتیست ها (WFO) انجمن ارتودنتیست های آمریکا (AAO)، و عضو انجمن ارتودنتیست های اروپا (EOS) می باشم. همچنین داری فلوشیپ تخصصی جراحی های ارتوگناتیک و سندرم های فک و صورت از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می باشم.
در حال حاضر استاد (پروفسور) تمام وقت بخش ارتودنسی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی می باشم. همچنین در مطب مشغول به درمان ارتودنسی به طور تخصصی می باشم.
شما در سال 1398 به عنوان استاد برتر و نمونه کشور در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شدید. علت انتخاب شما چه بود؟
من دارای بیش از100 مقاله علمی پژوهشی در مجلات معتبر علمی ارتودنسی بین الملل و ژورنال های دارای رتبه ISI و PubMed می باشم. به علاوه 14 مقاله درمجلات علمی داخلی به چاپ رسانده انم. اعتبار و درجه علمی این مقالات به حدی است که در سال های متمادی به کنگره ها و انجمن های علمی پژوهشی خارج و داخل از کشور برای سخنرانی و ارائه مقالات دعوت شده ام.
بسیار عالی لطفا علت انتخاب خود را در جشنواره فرهیختگان و لقمان به عنوان پژوهشگران برتر را بیان بفرمایید.
جشنواره فرهیختگان و لقمان هر دو از بهترین و ارزنده ترین جشنوار های ملی است بنابراین شرکت در انها و کسب رتبه باعث افتخار است این جشنواره با ایجاد بستری مناسب برای ارج نهادن به پژوهشگران برتر، مراکز درمانی برتر، دانشجویان برتر، همچنین واحدهایی که در زمینه ارتقای دانشگاه آزاد اسلامی دخیل هستند برگزار می شود
آقای دکتر بارها از شما در جمع کسیری از بزرگان و دانشمندان تقدیر و تشکر به عمل آمده است و در رسانه های معتبر منتشر شده است. اما چرا شما را بارها به عنوان استاد برتر، پژوهشگر برتر، مخترع برتر و ... در رسانه ها و مجلات معتبر معرفی کرده اند. همچنین چرا شما را به عنوان مخترع برتر ارتودنسی معرفی کرده اند و چرا نام و افتخارات شما در ویکی پدیا دانشنامه تخصصی و بین المللی درج شده است؟
جواب تمام این سوالات باز می گردد به سال ها تلاش و کسب علم و آموزش.علاوه بر مقالاتی که در ابتدای گفتگو ذکر شد من داری 45 مقاله در کنگره های بین المللی خارجی و 58 مقاله در کنگره های بین المللی داخلی و سخنراني و ارایه مقالات متعدد درکنگره های متخصصين ارتودنسي در کشورهای انگلستان، ایتالیا ،آلمان، ایسلند، فنلاند، لهستان، اسلوانی، اسپانیا، و ترکیه می باشم. همچنین من افتخار عضویت در هیت تحریریه 3 ژورنال خارجی را دارم
آقای دکتر جمیلیان چرا شما را مخترع برتر نامیده اند و علت تمایز اختراعات شما در چیست؟
من دارای 3 ثبت اختراع در آمریکا و 3 ثبت اختراع در ایران می باشم. دستگاه های ارتودنسی که من اختراع کرده ام بسیار کاربردی و کوچک می باشند. این دستگاه های متحرک در درمان های ارتودنسی استفاده می شود. وجود مقالات بین المللی حمایت کننده از این دستگا ها که در مجلات معتبر خارجی به چاپ رسیده است باعث شده است که متخصصین ارتودنسی در کشورهای دیگر نیز از این اختراعات استفاده کنند. این دستگاه های کاربردی کوچک جایگزین مناسبی برای دستگاه های بزرگ و خارج دهانی می باشند که در گذشته استفاده می شد. و شاید به همین دلیل باشد که تنها متخصص ارتودنسی در ایران هستم که در ویکی پدیا درای صفحه اختصاصی می باشم. معمولا افراد و دانشمندانی که در ویکی پدیا صفحه اختصاصی دارند پژوهشگران و افراد برجسته ای می باشند که در یک زمینه خاص به مردم خدمتی ارزشمندی ارائه کرده باشند.
آقای دکتر جمیلیان شما بارها و طی سالیان متمادی در دانشگاه ازاد اسلامی و در جشنواره های مختلف رتبه برتر را کسب نموده اید آیا می توانید به اختصار چند نمونه را بیان کنید؟
- پژوهشگر برتر در رشته ارتودنسی در جشنواره پژوهشی واحد دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1387
- پژوهشگر برتر واحد در جشنواره پژوهشی واحد دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1390
- پژوهشگر برتر واحد در جشنواره پژوهشی واحد دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1392
- رتبه دوم در سیزدهمین جشنواره علمی پژوهشی دندانپزشکی شهید دکتر احمد هدایت در سال 1393
- پژوهشگر برتر واحد در جشنواره پژوهشی واحد دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1393
- پژوهشگر برتر در سومین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1394
- پژوهشگر برتر در دومین جشنواره لقمان دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1394
- پژوهشگر برتر واحد در جشنواره پژوهشی واحد دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1394
- رتبه اول در محور اختراعات و ابداعات در سومین جشنواره لقمان دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1395
- پژوهشگر برتر واحد در جشنواره پژوهشی واحد دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1395
- استاد نمونه کشوری در دانشگاه ازاد اسلامی در سال 1398
انتهای پیام/