طبع، خواص، مضرات و مُصلح پاچه در ویکی آنا
برای تقویت اعضای بدن و بهبود سلامت آنها عصاره و آب قلم را در برنامه ی غذایی خود بگنجانید.
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، پاچه گوسفند در مقایسه با سایر قسمتهای آن که مورد مصرف غذایی قرار میگیرد چربی کمتری دارد و منبع پروتئینی مناسب برای بدن به شمار میرود.
متخصصان تغذیه انگلیس می گویند، عصاره قلم گاو، گوسفند و مرغ مملو از آمینو اسید، کلسیم و کلاژن است که برای سلامتی بدن، کاهش درد مفاصل، جوان سازی پوست، ناخن و مو بسیار موثر است.
خواص و مضرات پاچه
- از هضم آن، خون خوبی برای بدن بدست میآید.
- افراد با گرفتگی صدا و سرفه خشک و خشونت حلق و مبتلایان به بواسیر در صورتی که هاضمه خوبی داشته باشند از مصرف پاچه پخته شده بهره میبرند.
- قلم و آب قلم، به خصوص وقتی از سبزیجات هم درست شود، الکترولیت ها (مواد معدنی) و کربوهیدرات ها (از سبزیجات) را به رژیم غذایی می افزاید.مطالعات نشان داده اند که خوردن قلم و آب قلم، الکترولیت ها و آب خوبی به بدن می دهد.
- پاچه گوسفند حاوی مقادیر زیادی ژلاتین و اسیدهای چرب اشباع است که استفاده افراطی از آن به خصوص در کهنسالان سبب افزایش مواد مضری مانند اوره و کراتین در بدن می شود.
- درد مفاصل را تسکین می بخشد و عملکرد مغز و دستگاه گوارش را بهبود می بخشد.
- خوردن پاچه برای مبتلایان به تب و کسانی که غذای کم نیاز دارند مفید است.
- مصرف آن برای درمان پوکی استخوان و افرادی که مدام دچار شکستگی استخوان میشوند، مناسب است.
- مصرف قلم گوسفند که دارای ژلاتین است برای کودکانی که رشد آن ها با تاخیر صورت می گیرد، مفید است.
- این عصاره سرشار از ماده مغذی است که به تقویت استخوان ها، رباط ها، تاندون ها و غضروف ها کمک می کند.
- این عصاره سرشار از اسیدهای آمینه به نام پرولین و گلیسین است که برای بافت های بدن لازم است. پرولین سلولیت را کاهش و پوست را نرم می کند.
- پاچه برای مبتلایان به خونریزی رحم، سستی روده و خونریزی بواسیر مفید است.
- ترمیم استخوان ها احتیاج به مقادیر زیادی پروتئین، ویتامین و املاح دارد که می توان با مصرف مواد غذایی دیگری به جز پاچه گوسفند به این نیاز بدن پاسخ داد.
- پاچه به رفع مشکل کسانی که بدنشان محتاج به محکم نمودن اندام است، کمک میکند.
- غذاییت نسبتا خوبی دارد.
- در لاغری بیش از حد مفید است.
- افرادی که قدرت حسی آنها افزایش یافته و صداها یا بوهای کم، آزارشان میدهد(حواسشان حساستر از معمول شده است)، با مصرف پاچه مشکلشان بهبود مییابد.
- در شکستگی استخوان موجب التیام و بهبود میشود.
- ملین طبع خشک مزاجها (آب پاچه) است.
- پاچه به طور کلی دیرهضم است و کسانی که عادت به مصرف آن دارند، باید تحرک کافی داشته باشند و حتماً ورزش و فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود بگنجانند.
- زیاده روی در مصرف آن موجب قولنج میشود و چنانچه با سرکه و انجدان و یا سایر مصلحات تهیه گردد لزوجت و سردی آن تخفیف مییابد و دیگر تولید قولنج نمیکند.
- افراد با اوره و اسید اوریک بالا همچنین مبتلایان به نقرس، بیماران قلبی و دیابتی حتیالامکان کلهپاچه را از برنامه غذایی خود به دلیل داشتن چربی و پروتئین بالا حذف کنند.
- پاچه گوسفند و گاو به دلیل اینکه حاوی کلسترول بوده مصرف آن بیشتر از دو بار در ماه توصیه نمیشود.
طبع پاچه چیست؟
مزاج آن معتدل است.
مصلح پاچه چیست؟
سرکه، عسل و پختن پاچه با کرفس و دارچین، مرزه و گل پر، مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/