طبع، خواص، مضرات و مُصلح لیموعمانی در ویکی آنا
لیمو عمانی مانند دیگر اعضای خانواده مرکبات به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش داده و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، لیموعمانی از نوعی لیموهای ترش کوچک و بزرگ آبلیموگیری تهیه می شود و طی فرآیند خشک شدن از رنگ مایل به زرد و سبز به رنگ قهوه ای تیره یا سوخته تبدیل می شود.
خواص لیمو عمانی خانگی که در آفتاب خشک شده باشد بیشتر و دارای ویتامین D بالاتری از لیموعمانی صنعتی می باشد.
معمولاً از این لیموها به عنوان چاشنی در طبخ خورش های ایرانی چون قورمه سبزی و قیمه استفاده می شود.
خواص و مضرات لیمو عمانی
- از جوشش و غلیان صفرا و خون جلوگیری میکند و برای معده و کبد گرم مفید است.
- لیموعمانی ضد نفخ است و به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک می کند.
- لیمو عمانی سرماخوردگی را بهبود می بخشد و الیتام دهنده ی سرفه است.
- لیموعمانی دستگاه گوارش را تقویت می کند.
- لیمو عمانی دارای ترکیب پپتین است که با کاهش کلسترول بد خون، از بروز بیماری های قلبی پیشگیری می کند.
- لیموعمانی اشتها آور است.
- لیمو عمانی از نظر کلسیم و پتاسیم غنی است.
- اضافه کردن لیمو عمانی به غذاها و اسیدی نمودن محیط آن، به افزایش جذب آهن توسط سلولهای بدن کمک می کند.
- مصرف لیمو عمانی از تصلب شرایین و گرفتگی عروق جلوگیری می کند.
- لیمو عمانی همراه با چای و گل گاو زبان در کاهش فشار، چربی و کلسترول موثر است. (همراه با عسل یا نبات مصرف شود)
- بیماران قلبی می توانند از لیمو عمانی یا پودر آن در انواع سالادها استفاده کنند.
- لیمو عمانی در مقایسه با لیمو خواص یکسانی دارد و پس از خشک شدن 70 تا 80درصد خواص آن باقی می ماند به جز ویتامین C که مقدار آن در لیموی تازه بیشتر است.
- لیموعمانی خنک کننده است و و مصرف آن به همراه غذا گرمی و التهاب غذا را خنثی می کند.
- التهاب معده را تسکین میدهد.
- لیمو عمانی از پیری زود رس جلوگیری می کند.
- لیمو عمانی از فلج کودکان نیز جلوگیری می کند.
- لیمو عمانی به دلیل اینکه مواد فرار دارد باید در محل بسته، خنک و خشک ودور از آفتاب نگهداری شود.
- لیمو عمانی هنگام خشک شدن به دلیل عمل تخمیر، کمی تلخ شده که این تلخی در مزه ی آن نیز احساس می شود بنابر این بهتر است برای جلوگیری از تلخ شدن پیش از افرودن ،تخم ها آن را درآورید.
- در درمان تبهای صفراوی و تبهای دموی بکار میرود.
- درمان کننده سردرد گرم است.
- پادزهر سموم حیوانی است.
- مصرف لیمو عمانی در زمان خالی بودن معده موجب ضرر به رودهها و ایجاد دلپیچه است.
- مصرف زیاد آن برای اعصاب مضر است.
- لیمو عمانی همانند اسنفج عمل می کند و مواد زائد و و مضر در حال طبخ را به خود جذب می کند (که بیشترین آن چربی ها و اسیدهای چرب است) به همین علت توصیه می شود از خوردن لیمو عمانی درسته در داخل غذا خودداری کنید.
طبع لیمو عمانی چیست؟
مزاج آن سرد و خشک است.
مصلح لیمو عمانی چیست؟
عسل مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاچ لیمو عمانی است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/