تجهیز آزمایشگاههای تخصصی، راهاندازی مجلات علمی و تأسیس مراکز تحقیقاتی در دستور کار واحد قوچان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر حمید طباطبایی با توجه به برگزاری همایشهای مختلف علمی از سوی واحد قوچان در طول سال گفت: پژوهشهای اصیل، تقاضا محور و کاربردی به همراه توجه ویژه به قابلیتها و پتانسیلهای بومی رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی است.
وی یادآور شد: این واحد دانشگاهی با توجه به این رویکرد خود را به عنوان یکی از قطبهای علمی در حوزه «علوم و صنایع غذایی»، «مهندسی شیمی، شیمی و فناوری نانو»، «علوم اجتماعی، روانشناسی، مشاوره و تندرستی روان» و حوزه بین رشتهای «کابرد سیستمهای هوشمند در علوم و صنایع» به جامعه علمی معرفی کرده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی قوچان تجهیز آزمایشگاههای تخصیی، راهاندازی مجلات علمی و پژوهشی و تأسیس مراکز تحقیقاتی را در دستور کار این واحد دانشگاهی دانست و اضافه کرد: تأسیس شرکتهای دانشبنیان به منظور تجاریسازی محصولات و تبدیل علم به ثروت و مرکز رشد واحدهای فناور در راستای کارآفرینی نیز در این برنامهها قرار داد.
وی تصریح کرد: همایشها دارای ابعاد مختلفی هستند و شاید سادهترین بُعد آن گردهمایی متخصصان و اجتماع دانشمندان در حوزهای خاص بوده که بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران که از سوی دانشگاه آزاد اسلامی قوچان برگزار شد، نمونهای از تنوع دانشمندان، دانشجویان، استادان، دستگاههای دولتی و خصوصی بود.
طباطبایی با یادآوری این موضوع که برخی کنفرانسهای ملی تنها در حد منطقهای برگزار میشود و کنگره صنایع غذایی با برپایی نمایشگاه فضای آشنایی میان دانشگاهیان و صنعت را فراهم ساخت، افزود: شاید گلایهای از سوی صنعتگران یا دانشگاهیان برای عدم ارتباط میان یکدیگر در گذشته وجود داشت اما این نمایشگاه توانست فضایی برای شناخت نیازمندیها و پتانسیلها فراهم کند.
معاون دانشگاه آزاد اسلامی قوچان برگزاری میزگردهای تخصصی میان دانشگاه، دولت و صاحبان صنایع را فرصتی برای هماندیشی و داشتن خروجی مؤثر در زمینههای مختلف دانست و تصریح کرد: این واحد دانشگاهی با برگزاری سه دوره همایش ملی علوم و صنایع غذایی و یک کنگره ملی و همچنین کسب تجربیات لازم توانایی برگزاری نخستین کنگره بینالمللی علوم و صنایع غذایی در سال 95 را داراست.
وی با یادآوری این مطلب که متأسفانه برخی دانشگاههای دولتی تمایلی به برگزاری بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران از سوی دانشگاه آزاد اسلامی را نداشتند، بیان کرد: اعضای هیات علمی دانشگاههای دولتی حاضر در این کنگره اذعان کردند که این کنگره در تمام سطوح مختلف علمی و... در ردیف بسیار بالایی قرار داشت.
انتهای پیام/