دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 مهر 1399 - 09:05

طبع، خواص، مضرات و مُصلح گوشت غاز در ویکی آنا

گوشت غاز منبع بزرگی از مواد معدنی را فراهم می کند، و به ویژه از نظر مس، آهن، فسفر، سلنیوم و روی بسیار غنی است.
کد خبر : 524678
1395011200514281674297610.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا،​ گوشت غاز بسیار لذیذ و دارای طعمی شیرین و آبدار است. این گوشت پرخاصیت، دارای رنگی تیره تر از گوشت مرغ می باشد.


غاز یک حیوان بسیار زیبا و ظریف است و گردن بلند آن باعث می شود این حیوان بسیار تحسین شود. در پشت بدن و کمر زیبای او گوشتی ذخیره می شود که فواید زیادی دارد.
یکی از منابع خوب برای سلامتی، گوشت غاز است. گوشت غاز برای شما بی نقص و قدرتمند است. انرژی حاصل از گوشت غاز، چربی و آهن است که می تواند بدن را قوی تر کند.
گوشت غاز چربی چربی و کلسترول پایینی دارد و دارای مقادیر بالای پروتئین است. به طوری که پروتئین موجود در آن از گوشت مرغ و گوشت گاو هم بیشتر است.



خواص و مضرات گوشت غاز



  • گوشت غاز در ایجاد چاقی و افزایش وزن تأثیر قابل توجهی دارد.

  • گوشت غاز قوای جنسی را تحریک می‎کند و در بیماران مبتلاً به بی‌تمایلی جنسی مفید است.

  • گوشت غاز برای استفاده در جهت تحریک مغز و غلبه بر استرس توصیه می شود، از این رو برای رفع خستگی هم پیشنهاد می شود.

  • گوشت غاز برای افراد کم خون بسیار مناسب است، چون تشکیل خون را تحریک می کند.

  • گوشت غاز مقدار قابل توجهی ویتامین B6 را تأمین می کند.

  • گوشت غاز بدون پوست ممکن است طعم خوبی نداشته باشد، اما در مورد تراکم مواد مغذی بسیار غنی است. بدون پوست، گوشت غاز فقط حاوی 161 کالری در هر 100 گرم برای این 161 کالری، گوشت غاز منبع خوبی از چربی، پروتئین و طیف گسترده ای از ویتامین ها و مواد معدنی را فراهم می کند.




  • برای درمان بیماری‌های سرد بلغمی بکار می‌رود.

  • مصرف گوشت غاز برای تقویت کبد سرد مفید است.

  • چربی گوشت غاز در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد و دارای اسیدهای چربی اشباع نشده می باشد و بنابراین، خواص درمانی آن نسبت به چربی حیوانی در الویت می باشد و در نتیجه به رگ های خونی و قلب آسیب نمی رساند.

  • جگر غاز حاوی مقدار زیادی ویتامین می باشد. جگر غاز حاوی رتینول می باشد که برای چشم ها و پوست بسیار مفید می باشد و همچنین متابولیسم نرمال در بدن را افزایش می دهد و کربوهیدرات را به انرژی تبدیل می کند.

  • در طب سنتی گوشت غاز برای درمان بیماری های پوستی مانند اگزما یا پسوریازیس، مرهم روغن گوشت غاز برای درمان سرفه، در درمان سل ریوی و ذات الریه، درمان تنگی نفس، درمان کمر درد و بیماری های مربوط به پا نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

  • همچنین زنان نیز برای نرمی دست ها و پوست خود از چربی گوشت غاز استفاده می کنند.

  • در هنگام سرمازدگی و یا سوختگی، چربی گوشت غاز بر روی قسمت مورد نظر مالیده می شود.

  • به دفع سنگ کلیه و مثانه کمک می‌کند و سبب افزایش پیه کلیه‌ها می‌شود.

  • مصرف افراطی آن به دستگاه هاضمه آسیب می زند.

  • مصرف گوشت غاز به کنترل بیماری دیابت کمک می کند.

  • برای تقویت نیروی طحال و ریه گوشت غاز مصرف نمایید.

  • برای پیشگیری و درمان بیماریهایی مانند برونشیت مزمن، نفریت، آمفیزم و آسم از گوشت غاز استفاده کنید.




  • ایمونوگلبولین های گوشت غاز فعالیت ضد سرطانی دارند و موجب تقویت ایمنی هومورال و ایجاد تولید آنتیبادی در خون می شوند بنابراین در درمان سرطان مفید می باشد.

  • گوشت غاز دارای طبع بسیار گرم بوده، لذا زیاده‌روی در مصرف آن برای افراد دارای مزاج گرم توصیه نمی‌شود.

  • مصرف این گوشت برای مبتلایان به تب مضر است.

  • افراد سالم نیز در صورت مصرف بی رویه آن، خطر ابتلا به تب در آن‌ها بالا می‌رود.

  • این گوشت را نباید برای کودکان تهیه کرد زیرا هضم آن دشوار است.

  • افراد حساس باید از آن اجتناب کنند.

  • علائمی مانند غش، برادیکاردی، رنگ پریدگی، افت فشار خون، سرفه، آنژیوادم، التهاب ملتحمه، ورم روده.


 


طبع گوشت غاز چیست؟


مزاج گوشت غاز گرم و خشک است.



مصلح گوشت غاز چیست؟


مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گوشت غاز ؛ زیره، دارچین، فلفل، زنجبیل است و هضم آن را راحت تر می‌کند. با این وجود ادویه‌های ذکر شده شدت حرارت آن را افزایش می‌دهند و برای افراد گرم مزاج همچنان مضر است.


 


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب