![بومیسازی میکروسکوپ تصویربرداری کمی فازی](/files/fa/news/1403/4/27/595060_512.jpg)
طبع، خواص، مضرات و مُصلح گوشت آهو در ویکی آنا
گوشت حیوانات وحشی که در طبیعت زندگی می کنند دارای چربی کمتری است که همین امر باعث شده این گوشت طرفداران زیادی داشته باشد.
![آهو.jpg](/c-files/old/1399/07/29/637388273337743762.jpg)
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، گوشت آهو فوق العاده خوشمزه است و شاید بتوان گفت که طعمی نزدیک به طعم گوشت گاو و گوسفند دارد.
گوشت آهو به دلیل قوت بسیاری که دارد مصرف آن برای درمان بسیاری از بیماری ها توصیه میشود.
خواص و مضرات گوشت آهو
- برای افزایش توده عضلانی باید پروتئین زیادی مصرف کنید و گوشت گوزن و آهو هم نسبت به گوشت گاو و گوسفند پروتئین بیشتری دارد.
- گوشت گوزن و آهو دارای ویتامین ب6 است که برای بیماران دیابتی و تنظیم سطح قند خون آن ها بسیار مفید میباشد.
- گوشت آهو نسبت به گوشت گوسفند سبکتر و زود هضمتر است.
- مصرف گوشت آهو میتواند درد قاعدگی را کاهش بدهد و به همین دلیل خانم ها باید توجه ویژه ای به مصرف این گوشت داشته باشند.
- گوشت آهو به دلیل داشتن آهن زیاد باعث تنظیم شدن فعالیت آنزیم ها می شود.
- یکی دیگر از فواید گوشت آهو چربی کم آن است. مصرف غذا های چرب از دلایل اصلی حمله قلبی بشمار میرود و راه مقابله با این مشکل اصلاح رژیم غذایی و مصرف مواد غذایی کم چرب است. مصرف مداوم گوشت گوزن میتواند کلسترول بد خون را کاهش و کلسترول خوب را افزایش دهد.
- مصرف گوشت آهو میتوانید مقاومت سیستم ایمنی بدن را در برابر آلودگی ها افزایش دهد و به همین دلیل میتواند از ریه ها و سلامت آن ها مراقبت کند.
- مناسب افراد با مزاج سرد و تر است.
- یکی دیگر از خواص گوشت آهو این است که از پوکی استخوان جلوگیری می کند.
- با توجه به این که گوشت آهو دارای ویتامین های بسیاری می باشد و مادران باردار وظیفه غذارسانی به فرزند خود را نیز دارند برای تامین مقدار مناسبی از این ویتامین های مورد نیاز بدن ، خوردن گوشت آهو و گوزن توصیه شده است.
- گوشت آهو باعث سلامت ریه ها می شود، زیرا سیستم ایمنی بدن را در برابر آلودگی ها افزایش می دهد.
- در جریان یک تحقیق علمی معتبر مشخص شد که گوشت آهو در میان دیگر گوشت های قرمز بدلیل داشتن کمترین میزان کلسترول، از همه سالم تر است.
- گوشت آهو دارای مقادیر بیش تری آهن نسبت به گوشت گاو دارد و آهن موجود در این گوشت کمک زیادی به بدن می کند تا دچار کم خونی نشود.
- برای سلامت عروق استفاده از موادی که دارای ویتامین هایی نظیر ب3، ب6 و ب12 می باشد توصیه شده است. وجود این ویتامین ها در بدن مانع آسیب دیدن سلول های بدن می شود . با توجه به این که همه این ویتامین ها به مقدار زیادی در گوشت آهو و گوزن دیده می شود لذا جلوگیری از تنگی عروق از جمله خواص گوشت آهو محسوب می شود.
- گوشت آهو با خشک کردن رطوبات، سبب درمان بیماری های سرد بلغمی میشود.
- برای اعصاب مفید است.
- مداومت بر گوشت آهو در افراد لاغر و با مزاج خشک مناسب نیست زیرا سبب تشدید لاغری و خشکی آنها میگردد.
- برای گرم مزاجان مضر است، چون باعث سردرد میشود.
- برای افرادی که به قولنج مبتلا هستند، مفید نیست.
طبع گوشت آهو چیست؟
مزاج آن گرم و خشک است.
مصلح گوشت آهو چیست؟
اصلاح گوشت آهو به این نحو است:
یا با روغن بریان کنند و گشنیز خشک بر آن بپاشند،
یا اول در آب بپزند سپس با روغن سرخ کنند.
گشنیز، مرزه و سماق مصلح گوشت آهو و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/