دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 مهر 1399 - 15:27

طبع، خواص، مضرات و مُصلح گوشت خروس در ویکی آنا

این گوشت دارای خواص فراوانی است که در درمان بسیاری از بیماری ها تجویز می شود.
کد خبر : 524087
index.jpgبزطی.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا،​ گوشت خروس دارای ارزش غذایی بسیار بالایی می باشند که سرشار ویتامین های سی، ویتامین ب شش، نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین، ویتامین ب دوازده، ویتامین ای، ویتامین دی و ویتامین کا است.



خواص و مضرات گوشت خروس



  • هضم راحتی دارد و ارزش غذایی آن زیاد است.

  • از نفخ جلوگیری می‌کند.

  • سوپ خروس درد مفاصل را کم می کند و لرزش دست و لرزش بدن را از بین می برد.

  • آبگوشت خروس درد معده را که از باد باشد برطرف می‌کند.

  • در گوشت مرغ و خروس ویتامینی به نام B وجود دارد که برای جلوگیری آب مروارید و تقویت سیستم ایمنی، و همچنین تنظیم گوارش و بهبود وضعیت سیستم عصبی بسیار مفید می باشد.

  • ویتامین دیگری به نام D  نیز در گوشت مرغ و خروس وجود داردکه به جذب کلسیم و تقویت نمودن استخوان ها بسیار کمک می نماید.

  • ویتامین دیگری که در گوشت مرغ وجود دارد ویتامین A می باشد که برای بینایی بسیار موثر است و دارای مواد معدنی همانند آهن می باشد که در تولید هموگلوبین و رفع کم خونی بسیار موثر است.

  • سبب برطرف کردن ضعف جسمانی و تقویت قوای جسمی می‌شود، از این‌رو خوردن سوپ جوجه خروس برای افراد بیمار و یا ناقهین (که تازه بیماری آن‌ها خوب شده) مفید است.

  • خانم‌های باردار و خانم‌هایی که تازه زایمان کرده‌اند، به دلیل هضم راحت و ارزش غذایی و قوت گوشت خروس ازخوردن گوشت خروس نفع زیادی می‌برند.

  • مصرف نمودن  گوشت مرغ و خروس برای کنترل فشار خون بسیار موثر می باشد، بخصوص برای افرادی که به فشار خون مبتلا هستند بسیار توصیه می شود.




  • سوپ خروس با چاشنی شوید و نمک، جهت تسکین درد گرم مفاصل و لرزش مفید است.

  • سوپ خروس دارویی موثر برای درمان برونشیت است.

  • گوشت خروس چاق کننده است و سبب ازدیاد منی می‌شود.

  • سبب لینت مزاج می‌شود.

  • تب‎های صفراوی را درمان می‌کند و سودا را دفع می‌کند.

  • بهترین نوع از نظر هضم و غذائیت، مربوط به جوجه خروسی است که در چراگاه پرورش یافته باشد و تازه شروع به خواندن کرده باشد.

  • گوشت خروس را شاید بتوان وسیع ترین گروه از زیر مجموعه های گوشت های ناپز دانست چرا که به طور کلی طبخ آن ها نیازمند زمان طولانی است.


 


طبع گوشت خروس چیست؟


مزاج گوشت خروس، نزدیک به اعتدال با اندکی گرمی و خشکی است.
حرارت گوشت خروس کمتر از مرغ بوده و دارای کمی خشکی است.



مصلح گوشت خروس چیست؟


سرکه، آبغوره، سکنجبین و روغن کنجد و زیتون از مصلحات گوشت خروس و بهبود دهنده خواص و مزاج آن به شمار می‌روند.


 


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب