دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 مهر 1399 - 08:00
رئیس مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

ارتقای کمی و کیفی محصولات استراتژیک برای همکاری با کنسرسیوم امنیت غذایی/ 20 هکتار «کلزا» کشت شد

رئیس مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گفت: برای همکاری با دبیرخانه کنسرسیوم امنیت غذایی دانشگاه در استان مرکزی ارتقای کیفی و کمی محصولات استراتژیک مورد توجه واقع شده است.
کد خبر : 523016

سعید طاهری‌قناد در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره همکاری مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول با دبیرخانه کنسرسیوم امنیت غذایی واقع در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در استان مرکزی اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع فعالیت این دبیرخانه که در زمینه امنیت غذایی است و روی ارتقای کیفی و کمی کشت محصولات استراتژیک مانند گندم، ذرت و کلزا توجه دارد در این مرکز هم به این مهم توجه شده است.




**بیشتر بخوانید:


دبیرخانه کنسرسیوم غذا و امنیت غذایی به دانشگاه آزاد اسلامی اراک واگذار شد


استفاده از فناوری‌های نوین برای مصرف آب‌های غیرمتعارف در حوزه کشاورزی


تأمین امنیت غذایی با اجرای طرح‌های کشاورزی در 4 هزار متر مربع گلخانه




وی درباره تازه‌ترین فعالیت‌هایی که مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول و اهدافی که مدنظر دارد، عنوان کرد: این مرکز با مکاتباتی که با دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک داشته، آمادگی خود را برای همکاری در زمینه کنسرسیوم امنیت غذایی اعلام کرده و درباره محصولات استراتژیک هم 20 هکتار کلزا در اراضی تحقیقاتی این واحد دانشگاهی کشت کرده است.


رئیس مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول درباره زمینه همکاری این مرکز با کنسرسیوم امنیت غذایی به آنا گفت: با توجه به ظرفیت‌های این مرکز، تحقیقاتی در قالب کنسرسیوم‌های امنیت غذایی و دیگر کنسرسیوم‌ها مانند گیاهان دارویی صورت گرفته و جلساتی در راستای سیاستگذاری‌های انجام‌گرفته در حال برگزاری است و آمادگی همکاری‌های لازم هستیم.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب