بررسی تأثیر ازن روی سالمسازی مغزهای خوراکی/ غنیسازی ترکیبات غذایی با امگا ۳ ممکن است؟
سیدعلی یاسینی در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا درباره همکاری مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با دبیرخانه کنسرسیوم امنیت غذایی استان مرکزی واقع در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک اظهار کرد: حوزههایی که این مرکز برای همکاری پیشنهاد داده متعدد بوده و برای نمونه اکنون در حال تحقیق تأثیر ازن روی سالمسازی مغزهای خوراکی هستیم که به کنسرسیوم امنیت غذایی پیشنهاد همکاری در این زمینه دادهایم.
بیشتر بخوانید:
ارتقای کمی و کیفی محصولات استراتژیک برای همکاری با کنسرسیوم امنیت غذایی
تأمین امنیت غذایی با اجرای طرحهای کشاورزی در 4 هزار متر مربع گلخانه
استفاده از فناوریهای نوین برای مصرف آبهای غیرمتعارف در حوزه کشاورزی
دبیرخانه کنسرسیوم غذا و امنیت غذایی به دانشگاه آزاد اسلامی اراک واگذار شد
وی افزود: همکاری این واحد دانشگاهی با کنسرسیوم امنیت غذایی در زمینههای مختلف از جمله شیرینیجات ویژه شیرینیهای سنتی یزد، روغنها و فرآوردههای روغنی ویژه فراوردههای کنجدی، فراوردههای لبنیات، آبمیوه و نوشیدنیها، غذاهای سنتی, فرآوردههای پروبیوتیک، بافت و خواص بیوفیزیک مواد غذایی، استخراج ترکیبات فراسودمند از ضایعات مواد غذایی، غذاهای فراسودمند، قند، نبات، عصاره، اسانس و کاربرد آنها خواهد بود.
رئیس مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد گفت: با توجه به تعدد حوزههای تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و تجارب موفق آن، مسئولیت دبیرخانه کنسرسیوم امنیت غذایی به این واحد دانشگاهی سپرده شد و ما همه انرژی خود را صرف همکاری با این کنسرسیوم میکنیم.
تازهترین فعالیت مرکز تحقیقات واحد یزد
یاسینی اضافه کرد: اعتقاد دارم که همافزایی توان واحدهای دانشگاهی که هدف مشترک دارند، رسیدن دانشگاه را به این هدف تسریع میکند و مانع تکرار پروژهها، دوبارهکاری و اتلاف انرژی خواهد شد. برای رسیدن به هدف مشترک، انجام کار هماهنگ و ایجاد کنسرسیوم ضروری بوده تا همراه و همپای آن حرکت کنیم که اکنون آغاز این همکاری کلید خورده است.
وی درباره تازهترین فعالیت مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد عنوان کرد: اکنون همزمان در زمینه تأثیر ازن روی سالمسازی مغزهای خوراکی، جلوگیری از دوفازی شدن فرآوردههای روغنی و غنیسازی برخی ترکیبات مانند ارده و حلواارده با امگا ۳ پروژههایی را تعریف کرده و مشغول کار تحقیقاتی هستیم.
انتهای پیام/4121/4062/پ
انتهای پیام/