طبع، خواص و مضرات لوبیا سفید در ویکی آنا
لوبیا سفید را می توان از جمله حبوباتی دانست که با وجود خواص متعدد کمی ناشناخته است.
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، لوبیا سفید از قدیم الایام در رژیم غذایی ایرانیان وجود داشته است ، از مهم ترین غذاهایی که با لوبیا سفید تهیه می شود می توان به آش رشته ، آبگوشت دیزی و … اشاره کرد.
لوبیا سفید به انگلیسی Navy bean یکی از پرطرفدار ترین انواع لوبیا ها در آمریکا و انگلیس شناخته می شود. امروزه هند، چین، اندونزی، برزیل و آمریکا بزرگترین تولید کنندگان لوبیا سفید در جهان هستند.
مصرف لوبیا سفید در کنار گوشت قرمز برای سلامتی بسیار مفید است. این موضوع می تواند به کاهش وزن و افزایش حجم انرژی بدن افراد کمک کند و در ضمن با خواص متعدد خود از بیماری های خطرناک پیشگیری کند.
خواص و مضرات لوبیا سفید
- لوبیا سفید به دلیل داشتن مواد مغذی باعث می شود تا سطح کلسترول خون کاهش پیدا کرده و سلامت قلب تضمین شود.
- لوبیا سفید به دلیل خواص بی نظیری که دراد باعث افزایش ظرفیت مغز می شود و می تواند گنجایش مغز شما را افزایش دهد.
- دارای فیبر محلول می باشد و باعث افزایش انرژی می شود. همچنین لوبیا سفید باعث تعادل قند خون در بدن می شود.
- مقادیر بالای آهن و مس موجود در لوبیا سفید باعث تقویت فولیکول های مو شده و با جلوگیری از ریزش مو، باعث افزایش رشد مو ها می شود.
- یکی از فواید لوبیا سفید افزایش سرعت سوخت و ساز بدن می باشد. شما می توانید با لوبیا سفید به راحتی جذب اکسیژن در بدن را افزایش داده و سوخت و ساز بدن خود را زیاد کنید.
- لوبیا سفید می تواند سنگ کلیه را تا حد قابل توجهی کاهش دهد.
- لوبیا سفید برای کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ موثر می باشد. این امر به ویژه در زنان موثر است.
- مقادیر بالای کلسیم، آهن، منیزیم و منگنز موجود در لوبیا سفید، باعث تقویت دندان ها شده و خطر ابتلا به عفونت دندان و دندان درد را کاهش می دهد.
- لوبیا سفید دارای کربوهیدرات بالا می باشد و به تقویت حافظه و درمان کم خونی کمک می کند.
- همچنین لوبیا سفید برای دستگاه گوارش و پیشگیری از سرطان موثر است.
- لوبیا سفید دارای چربی پایینی می باشد. این امر باعث می شود تا از چاقی پیشگیری شود.
- لوبیا سفید برای جلوگیری از احتمال ابتلا به بیماری های قند خون مفید می باشد.
- فیبر موجود در لوبیا سفید، احتمال ابتلای نوزادان و کودکان به یبوست و اسهال را کاهش می دهد.
- اگر لوبیا سفید را به صورت مستمر مصرف کنید به حفظ ظرفیت عصبی مغز کمک می کند.
- افزایش سطح بینایی با مصرف لوبیا سفید.
- با مصرف لوبیا سفید مواد مغذی راحت تر در بدن جذب می شود.
- لوبیا سفید باعث تسهیل عملکرد دستگاه گوارش می شود.
- لوبیا سفید همچنین می تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود.
- تیامین موجود در لوبیا سفید، باعث افزایش برخی از نوروترانسمیتر های مورد نیاز برای تقویت حافظه شده و عملکرد شناختی مغز را بهبود می بخشد.
- لوبیا سفید دارای آهن می باشد و برای رشد گلبول های قرمز خون موثر است، لوبیا سفید را برای درمان کم خونی می توانید میل کنید.
- فولات اسید در لوبیا سفید وجود دارد که برای مادران باردار موثر است.
- اگر می خواهید افسردگی خود را کاهش دهید بهتر است از لوبیا سفید استفاده کنید چرا که باعث می شود تا خلق و خوی بهتر شود.
- غذاییت آن زیاد است و برای تقویت میل جنسی نیز موثر است.
- خونریزی قاعدگی را برای کسانی که مشکل دارند و به خوبی انجام نمیشود همانند نخود میتواند کمک کند که منظم شود.
- میزان تناسب اندام را افزایش میدهد، و تعادل گلوکز آنها را بهبود میبخشد.
- خوردن لوبیای سفید به عمر طولانیتر مردان کمک میکند.
- ادرار آور است؛ مخصوصاً برای افرادی که مزاجهای سرد یا ضعف بدنی دارند، ادرار را بیشتر به جریان میاندازد.
- کسانی که به فشار خون بالا مبتلا هستند می توانند از لوبیا سفید برای حفظ و کاهش سطح فشار خون خود استفاده کنند.
- به دلیل اینکه لوبیا سفید حاوی مقادیر غنی فیبر است در صورتی که در مصرف آن زیاده روی شود ممکن است باعث اسهال ، یبوست ، نفخ معده و گرفتگی شکم شود.
- لوبیا سفید خام، لکتین دارد که برای بدن سمی است و توصیه می شود که افراد از مصرف لوبیا سفید خام اجتناب کنند.
- برای کسانیکه نقرس دارند یا اسید اوریک خونشان بالاست توصیه نمیشود.
- یکی دیگر از مضرات لوبیا سفید نفخ معده و تولید گاز معده است.
طبع لوبیا سفید چیست؟
از نظر طب قدیم معتدل است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/