دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 مهر 1399 - 09:31

طبع، خواص و مضرات لوبیا سفید در ویکی آنا

لوبیا سفید را می توان از جمله حبوباتی دانست که با وجود خواص متعدد کمی ناشناخته است. 
کد خبر : 518683
khavas-lobya-sefid-4.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، لوبیا سفید از قدیم الایام در رژیم غذایی ایرانیان وجود داشته است ، از مهم ترین غذاهایی که با لوبیا سفید تهیه می شود می توان به آش رشته ، آبگوشت دیزی و … اشاره کرد.


لوبیا سفید به انگلیسی Navy bean یکی از پرطرفدار ترین انواع لوبیا ها در آمریکا و انگلیس شناخته می شود. امروزه هند، چین، اندونزی، برزیل و آمریکا بزرگترین تولید کنندگان لوبیا سفید در جهان هستند.


مصرف لوبیا سفید در کنار گوشت قرمز برای سلامتی بسیار مفید است. این موضوع می تواند به کاهش وزن و افزایش حجم انرژی بدن افراد کمک کند و در ضمن با خواص متعدد خود از بیماری های خطرناک پیشگیری کند.



خواص و مضرات لوبیا سفید



  • لوبیا سفید به دلیل داشتن مواد مغذی باعث می شود تا سطح کلسترول خون کاهش پیدا کرده و سلامت قلب تضمین شود.

  • لوبیا سفید به دلیل خواص بی نظیری که دراد باعث افزایش ظرفیت مغز می شود و می تواند گنجایش مغز شما را افزایش دهد.




  • دارای فیبر محلول می باشد و باعث افزایش انرژی می شود. همچنین لوبیا سفید باعث تعادل قند خون در بدن می شود.

  • مقادیر بالای آهن و مس موجود در لوبیا سفید باعث تقویت فولیکول های مو شده و با جلوگیری از ریزش مو، باعث افزایش رشد مو ها می شود.

  • یکی از فواید لوبیا سفید افزایش سرعت سوخت و ساز بدن می باشد. شما می توانید با لوبیا سفید به راحتی جذب اکسیژن در بدن را افزایش داده و سوخت و ساز بدن خود را زیاد کنید.

  • لوبیا سفید می تواند سنگ کلیه را تا حد قابل توجهی کاهش دهد.

  • لوبیا سفید برای کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ موثر می باشد. این امر به ویژه در زنان موثر است.

  • مقادیر بالای کلسیم، آهن، منیزیم و منگنز موجود در لوبیا سفید، باعث تقویت دندان ها شده و خطر ابتلا به عفونت دندان و دندان درد را کاهش می دهد.

  • لوبیا سفید دارای کربوهیدرات بالا می باشد و به تقویت حافظه و درمان کم خونی کمک می کند.

  • همچنین لوبیا سفید برای دستگاه گوارش و پیشگیری از سرطان موثر است.

  • لوبیا سفید دارای چربی پایینی می باشد. این امر باعث می شود تا از چاقی پیشگیری شود.

  • لوبیا سفید برای جلوگیری از احتمال ابتلا به بیماری های قند خون مفید می باشد.

  • فیبر موجود در لوبیا سفید، احتمال ابتلای نوزادان و کودکان به یبوست و اسهال را کاهش می دهد.




  • اگر لوبیا سفید را به صورت مستمر مصرف کنید به حفظ ظرفیت عصبی مغز کمک می کند.

  • افزایش سطح بینایی با مصرف لوبیا سفید.

  • با مصرف لوبیا سفید مواد مغذی راحت تر در بدن جذب می شود.

  • لوبیا سفید باعث تسهیل عملکرد دستگاه گوارش می شود.

  • لوبیا سفید همچنین می تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود.

  • تیامین موجود در لوبیا سفید، باعث افزایش برخی از نوروترانسمیتر های مورد نیاز برای تقویت حافظه شده و عملکرد شناختی مغز را بهبود می بخشد.

  • لوبیا سفید دارای آهن می باشد و برای رشد گلبول های قرمز خون موثر است، لوبیا سفید را برای درمان کم خونی می توانید میل کنید.

  • فولات اسید در لوبیا سفید وجود دارد که برای مادران باردار موثر است.

  • اگر می خواهید افسردگی خود را کاهش دهید بهتر است از لوبیا سفید استفاده کنید چرا که باعث می شود تا خلق و خوی بهتر شود.

  • غذاییت آن زیاد است و برای تقویت میل جنسی نیز موثر است.

  • خونریزی قاعدگی را برای کسانی که مشکل دارند و به خوبی انجام نمی‌شود همانند نخود می‌تواند کمک کند که منظم شود.

  • میزان تناسب اندام را افزایش می‌دهد، و تعادل گلوکز آن‌ها را بهبود می‌بخشد.

  •  خوردن لوبیای سفید به عمر طولانی‌تر مردان کمک می‌کند.

  • ادرار آور است؛ مخصوصاً برای افرادی که مزاج‌های سرد یا ضعف بدنی دارند، ادرار را بیشتر به جریان می‌اندازد.




  • کسانی که به فشار خون بالا مبتلا هستند می توانند از لوبیا سفید برای حفظ و کاهش سطح فشار خون خود استفاده کنند.

  • به دلیل اینکه لوبیا سفید حاوی مقادیر غنی فیبر است در صورتی که در مصرف آن زیاده روی شود ممکن است باعث اسهال ، یبوست ، نفخ معده و گرفتگی شکم شود.

  • لوبیا سفید خام، لکتین دارد که برای بدن سمی است و توصیه می شود که افراد از مصرف لوبیا سفید خام اجتناب کنند.

  • برای کسانیکه نقرس دارند یا اسید اوریک خونشان بالاست توصیه نمی‌شود.

  • یکی دیگر از مضرات لوبیا سفید نفخ معده و تولید گاز معده است.


 


طبع لوبیا سفید چیست؟


 از نظر طب قدیم معتدل است.


 


 


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب