چرا گردو را باید در برنامه غذایی خود داشته باشیم؟
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، گردو، میوه تک دانهای که از درخت گردو رشد کرده و منبع مفیدی از چربی، فیبر و پروتئین است. درختان این میوه در بومی شرق آمریکای شمالی یافت میشود، امروزه میتوان در چین، ایران و ایالات متحده در کالیفرنیا و آریزونا نیز کاشته میشود.
گردو هم به صورت خام و هم بو داده و نمکی یا نمک موجود است. این خوراکی پرخاصیت حاوی منگنز، مس، منیزیم، فسفر، ویتامین B۶ و آهن است.
مس: وجود مس در این میوه منبع مفیدی برای تقویت سلامت قلب و عملکرد اعصاب است.
ویتامین E: ویتامین E برای جلوگیری از افزایش سرطان در بدن توصیه میشود.
فسفر: تنها یک درصد از بدن ما را فسفر تشکیل میدهد، عمدتا این ماده در استخوانها یافت شده و از اهمیت بالایی برخوردار است.
منگنز: منگنز اکثرا در مغزها، غلات کامل، میوه و سبزیجات یافت شده و جزو بیشترین و مهمترین مقدار ماده معدنی در آنها به شمار میآید.
اسید فولیک: اسید فولیک که با نام فولات و ویتامین B۹ شناخته میشود نقش مهمی در دوره بارداری دارد، عدم وجود این ماده در دوره بارداری موجب تولد ناقص نوزاد میشود.
خواص درمانی گردو را بشناسید
۱- این میوه حاوی اسیدهای چربی امگا ۳ است که در کاهش کلسترول خون نقش مهمی دارد.
۲- گردو موجب سلامت قلب و عروق میشود.
۳- مفید برای کاهش وزن
۴- به دلیل وجود ویتامین B۶ در این میوه به تقویت دستگاه عصبی و ایمنی بدن کمک کرده و نقش چشمگیری در جلوگیری از کم خونی دارد.
۵- وجود چربیهای سالم، پروتئین و فیبر در گردو از آن میان وعدهای سالم ساخته است.
بر اساس گفته محققان مصرف این میوه موجب سلامت استخوانها و کاهش خطر ابتلا به بیماریهایی از قبیل کیسه صفرا و درمان صرع نیز میشود.
از جمله خواص مغز گردو میتوان به کاهش کلسترول خون، کاهش LDL کلسترول، افزایش HDL کلسترول، افزایش قابلیت ارتجاعی رگهای بدن، افزایش هوشیاری، درمان تنگی نفس، جلوگیری از ورم مفاصل، تنظیم کارکرد بدن، جلوگیری از لخته شدن خون، درمان بیماریهای پوستی مانند اگزما و پسوریازیس، جلوگیری از پارکینسون، جلوگیری از آلزایمر، محافظ استخوان ها، تنظیم کننده قند خون، تنظیم کننده فشار خون، جلوگیری از سنگ کیسه صفرا اشاره کرد. برای داشتن خوابی آرام میتوانید از گردو به همراه شام و سبزیجات استفاده کنید.
مضرات و عوارض گردو
- به دلیل وجود روغن فراوان در گردو، استفاده به صورت مداوم از آن موجب بروز حساسیت میشود.
- مبتلایان به حساسیت نسبت به آجیل از مصرف گردو به دلیل بروز کهیر و مشکلات پوستی پرهیز کنند.
- استفاده فراوان از این میوه موجب اسهال میشود. متخصصان مدعی هستند که مصرف ۱۴ عدد گردو یک وعده به شمار میآید.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/
انتهای پیام/