نزدیکی ارتباط صنعت و دانشگاه با ایجاد مرکز تحقیقات غذا و شیرینی/ «سیترات سدیم» تولید میشود
سیدعلی یاسینی در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا درباره ایجاد مرکز تحقیقات غذا و شیرینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد اظهار کرد: با وجود ضرورت و تأکید نزدیکی ارتباط صنعت و دانشگاه؛ اما بهطور کلی این دو نهاد مسیر متفاوتی را طی میکنند؛ بنابراین اقدامات انجامشده در زمینه نزدیکسازی این ارتباط را به فال نیک گرفته و به راهاندازی مرکز تحقیقات غذا و شیرینی در دانشگاه اقدام کردیم.
وی با بیان اینکه خلأ کار علمی در صنایع کوچک مشهود است و مراکز تحقیقاتی دانشگاه تلاش میکنند تا بخشی از این خلأ را پرکنند، افزود: اکنون پروژههایی مانند بررسی تأثیر ازن بر مغزهای خوراکی و تولید سیترات سدیم در مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد فعال هستند.
یاسینی، عقد قراردادها، تفاهمنامهها و استقبال از همایشهای مرکز تحقیقات غذا و شیرینی را مهمترین دستاوردهای این مرکز نام برد و اضافه کرد: دانشجویان در چارچوب این تفاهمنامهها توانستهاند فعالیتهای خود را با سهولت بیشتری انجام دهند.
رئیس مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد به آنا گفت: این مرکز تعامل نسبتاً خوبی با نهادها و مراکز مربوط داشته و هرچند حرکت در مسیر تحقیق آهسته است؛ اما یخهای ارتباط علم و صنعت در این مسیر آب میشود.
یاسینی درباره جایگاه پایاننامههای دانشجویی و طرحهای پژوهشی استادان و اعضای هیئت علمی در مرکز تحقیقات غذا و شیرینی عنوان کرد: با تفاهمنامههایی که با برخی صنایع امضا شده، بسیاری از دانشجویان رشته صنایع غذایی توانستهاند پایاننامههای خود را در این کارخانهها انجام دهند.
وی با ارزیابی اقدامات مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد درباره ادامه فعالیت این مرکز مطرح کرد: در این باره تا حدودی نیاز به صبوری سازمان مرکزی است؛ زیرا عادت جدایی صنعت از دانشگاه طولانیمدت بوده و نیاز به تدبیر و تأمل دارد.کرونا نیز مزید بر علت شده و توانسته تولید شیرینیجات و بسیاری از مواد غذایی را به حداقل برساند. در زمان کاهش جدی درآمد، صنایع کمتر به تحقیق و توسعه بها میدهند.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/