ارتقای رتبه علمی مجله علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار
محمدرضا سعیدیاصل در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در سبزوار با بیان اینکه مجله «نوآوری در علوم و فناوری غذایی» پس از ارزیابیهای دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور پژوهشی و کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق به کسب رتبه علمی «ب» شد، اظهار کرد: مجله «نوآوری در علوم و فناوری غذایی» وابسته به گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار با همکاری انجمن متخصصان صنایع غذایی ایران از سال 1388 کار خود را آغاز کرده است.
وی کسب این موفقیت را مرهون تلاش استادان، پژوهشگران، دانشجویان و سایر دستاندرکاران نشریه «نوآوری در علوم و فناوری غذایی» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار دانست و افزود: این نشریه اکنون با نشریات علمی دانشگاههایی مانند دانشگاه فردوسی مشهد و پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در جایگاه «ب» وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار با بیان اینکه فصلنامه علمی پژوهشی«نوآوری در علوم و فناوری غذایی» این واحد دانشگاهی طبق مجوز رسمی مدیرکل دفتر گسترش تولید علم دانشگاه آزاد اسلامی به چاپ میرسد، گفت: این نشریه دارای گواهی«اعتبار علمی-پژوهشی» از سوی دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور پژوهشی کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
سعیدیاصل با بیان گوشهای از موفقیتهای مجله نوآوری در علوم و فناوری غذایی اضافه کرد: مجله«نوآوری در علوم و فناوری غذایی» دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار، پیش از این در بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)، سامانه مرکز ملی شاپا (ISSN)، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) نمایه شده است.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/