دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

سامانه پژوهش‌یار دانشگاه آزاد اسلامی در یک نگاه

سامانه پژوهش‌یار دارای زیرسامانه‌های متعددی است که شامل سامانه طرح‌های پژوهشی، سامانه پایان‌نامه ، فعالیت‌های پژوهشی اعضای هیئت‌علمی می‌شود.
کد خبر : 515824
Untitled.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه پایان‌نامه گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حدود ۵ ماه از راه‌اندازی سامانه جامع مدیریت امور پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی که به‌اختصار آن را پژوهش‌یار می‌نامند، می‌گذرد.


به گفته محمدعلی اکبری رئیس دبیرخانه پایش آزاد دانشگاه آزاد اسلامی از 23 فروردین‌ماه سال جاری تمامی سامانه‌های پژوهشی این دانشگاه به‌صورت یکپارچه در سایت نهایی پژوهش‌های دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی /https://ris.iau.ac.ir  قابل‌دسترس است.


دانشگاه آزاد اسلامی، بزرگ‌ترین دانشگاه شبکه‌ای می‌شود


به گفته دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، این دانشگاه به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه زنجیره‌ای جهان به دنبال این است که به بزرگ‌ترین دانشگاه شبکه‌ای دنیا تبدیل شود و سازمان پژوهشی حل مسئله باشد. دانشگاه خود باید بتواند اقتصاد پویایی داشته باشد تا کسانی که تربیت می‌کند، عالم و متخصص باشند.


وی می افزاید که در سامانه پژوهشیار ۲۰ عنوان چالش ملی در قالب ۱۰۰ هزار پژوهش دانشگاهی بارگذاری شده است و حدود ۱۰ هزار دانشجوی دکتری و ۱۰ هزار دانشجوی تخصص پزشکی در یک سامانه در حال انجام تحقیقات خود به‌صورت شبکه‌ای هستند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی می‌گوید این دانشگاه در دوران کرونا ۲۸۰ هزار کلاس برخط و آنلاین در هفته برگزار کرد و در این زمینه توانست رکورد بی‌نظیر پوشش ۷۰۰ هزار دانشجو را داشته باشد. این اتفاق بزرگ بخشی از تکامل یافتن این دانشگاه شبکه‌ای است.


پژوهش‌یار در یک نگاه


سامانه پژوهش‌یار دارای زیرسامانه‌های متعددی است که شامل سامانه طرح‌های پژوهشی، سامانه پایان‌نامه ، فعالیت‌های پژوهشی اعضای هیئت‌علمی می‌شود.


در سامانه طرح‌های پژوهشی همه امور مرتبط با گردش کار طرح‌های پژوهشی شامل ارسال پروپوزال، داوری، کارشناسی، عقد قرارداد تا خاتمه کار در این بخش انجام می‌پذیرد.


‌در سامانه پایان‌نامه‌ها نیز فرایندهای مرتبط با گردش کار پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی شامل ارسال پروپوزال اولیه اخذ تأییدیه‌های گروه‌ها آموزشی در ارتباط با استاد راهنما و مشاور و سایر امور مرتبط تا دفاع دانشجو در این بخش انجام می‌پذیرد.


‌همچنین در بحث فعالیت‌های پژوهشی اعضای هیئت‌علمی نیز همه اعضای هیئت‌علمی می‌توانند سوابق علمی پژوهشی خود مانند کتاب مقالات اختراعات و اکتشافات و... در قالب یک بانک اطلاعاتی یکپارچه ثبت کنند.


گفتنی است سامانه پژوهش‌یار دارای بانک اطلاعاتی اعضای هیئت علمی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی است که نسبت به تکمیل اطلاعات فعالیت‌های پژوهشی در سامانه اقدام کردند، این بانک شامل تمامی طرح‌های تحقیقاتی در دست انجام و خاتمه یافته اعضای هیئت علمی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی می‌باشد که در سامانه ثبت‌شده است.


گفتنی است که در صورت بروز هرگونه مشکل ارائه پیشنهاد و انتقاد مخاطبین می‌توانند با ارسال پیام از طریق قسمت ارتباط با ما سامانه پژوهش‌یار نظرات خود را ارسال کنند.


انتهای پیام/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب