چگونه شیرین شکری بدون فر آماده کنیم؟
شیرینی شکری یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه کرمانشاه است که به صورت عصرانه و میان وعده مصرف می شود. در اینجا طرز پخت این نوع شیرینی را بدون فر برای شما آموزش می دهیم.
نحوه پخت شیرینی شکری
مواد اصلی:
آرد/ به مقدار لازم
تخم مرغ/ ۱ عدد
شکر/ ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر/ ۱ قاشق غذا خوری
نمک/ نصف قاشق چایی خوری
وانیل/ ۱ قاشق مربا خوری
آب جوش/ نصف لیوان
روغن مایع/ یک چهارم لیوان
آب لیمو / ۲ قاشق غذا خوری
پودر نشاسته/ به مقدار لازم
مواد لازم شربت :
شکر/ 2 لیوان
آب/ 2 لیوان
پودر هل/ 1 قاشق مرباخوری
گلاب/ نصف فنجان
شکر/ 5 قاشق غذاخوری
پودر دارچین/ 2 قاشق غذا خوری
مراحل تهیه:
1_در ظرف بزرگی تخم مرغ ، شکر، نمک وانیل رو باهم مخلوط کنید و هم بزنید سپس آب جوش و یک چهارم لیوان لیوان روغن مایع را اضافه کنید.
2_بکینگ پودر و آرد را با هم الک کنید سپس به مواد اضافه کنید و 5 دقیقه ورز دهید در حدی که خمیر بدست آمده به دست نچسپد
3_به خمیر 20 دقیقه استراحت دهید.
4_در قابلمه ای شکر، آب، هل و آبلیمو را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و وقتی که مواد به غلظت کافی رسیدند، گلاب را اضافه کنید و بعد از یک دقیقه شعله را خاموش کنید و اجازه دهید شربت سرد شود.
5_بعد از استراحت کردن خمیر، روی تخته آشپزخانه کمی پودر نشاسته بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید بطوری که ضخامتش بیشتر از نیم سانت باشد سپس قالب بزنید.
6_روغن را داغ کنید و حرارت را متوسط به پایین تنظیم کنید سپس شیرینی ها را در آن سرخ کنید.
7_بعد از سرخ شدن شیرینی ها، آن ها را در شربت خنک شده بریزید تا به شربت به خورد شیرینی برود.
8_ شیرینی ها را در آبکش بگذارید تا شیره ی اضافی آن خارج شود.
9_ اجازه دهید شیرینی ها 15 دقیقه در یخچال بمانند.
10_ دارچین و شکر را قاطی کنید و شیزینی ها را در آن بغلتانید و دوباره به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
اشتباه مهم هنگام پخت شیرینی چیست؟
1_مواد شیرینی را زیاد هم نزنید تا شیرین خشک و سفت نشود.
2_در مصرف روغن زیاده روی نکنید چرا که غلظت طبیعی شیرینی را از بین می برد.
3_خمیر شیرینی را بیش از اندازه نازک نکنید تا پس از پخت حالت جمع شده بقه خود نگیرد.
4_خمیر را کم ورز ندهید چون باعث ترک خوردن شیرینی در حین پخت می شود.
5_شکر را به خوبی در مواد شیرینی حل کنید تا خال هایی روی شیرینی ظاهر نشوند.
6_استفاده از آب نجوشیده باعث سفت شدن شیرینی می شود.
7_خمیر را به آرد آغشته کنید تا در حین شکل دادن به شیرینی با مشکل روبه رو نشوید.
انتهای پیام/