زندگی با کرونا/ 74
تشخیص ابتلا به کرونا با مزه مزه کردن مواد غذایی
با خوردن و مزه مزه برخی مواد غذایی میتوان متوجه شد که مبتلا به کرونا شدهایم یا خیر.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که تب، تنگی نفس و سرفههای خشک علائم بسیار رایج ابتلا به ویروس کرونا هستند که افراد در صورت ابتلا به سرماخوردگی آنفلوآنزا و آلرژی نیز این علائم را از خود بروز میدهند. با این حال از دست دادن حس چشایی و بویایی که در همان روزهای آغازین شیوع کرونا در کشور پدیدار شد یکی از مهمترین علائم ویروس کروناست.
برای اینکه دقیقتر متوجه بشوید آیا قدرت چشایی و بویایی خود را از دست دادهاید اقدامات زیر را انجام دهید:
- هر انسان سالمی باید بتواند مزه شیرین را تشخیص دهد میوهها به دلیل آنکه دارای شیرینی طبیعی هستند بهترین مواد غذایی برای تست کردن حس چشایی محسوب میشوند؛ همچنین شکلاتها هم یک مورد مناسب برای تست قدرت چشایی هستند
- برخی مردم عاشق مواد غذایی ترش هستند، بنابراین اگر کمی آب لیمو و یا لیموی تازه را مصرف کرده و حس بی تفاوتی داشتید قطعاً دچار یک مشکل جدی شده و باید تست کرونا بدهید
- مصرف سرکه و نمک؛ این دو ماده غذایی به دلیل اینکه طعم ترش و شوری دارند بهترین راهکار برای تست قدرت چشایی شما هستند و به راحتی میتوانند حس چشایی یک فرد سالم را تحریک کند
- برای تست کردن مزه تلخی بهتر است مقداری عرقیجات خانگی همچون اسطخدوس، رازیانه، نعنا و حتی گلاب را بچشید اگر مزهای احساس نکردی به احتمال زیاد شما مبتلا به کرونا هستید
انتهای پیام/4076/
انتهای پیام/
بهبودیافتگان کرونا بخوانند؛
پلاسما چطور جان بیمارکرونایی را نجات میدهد؟
زندگی با کرونا/71
چگونه در سرویس بهداشتی عمومی کرونا نگیریم؟
زندگی با کرونا/ 72
اولین اقداماتی که فرد مبتلا به کرونا باید انجام دهد چیست؟
زندگی با کرونا/73
کدام مشکلات گوارشی میتواند نشانه ابتلا به کرونا باشد؟
با استفاده مجدد از زبالههای زیستی:
تولید برق از مواد زائد گیاهان و جانوران امکان پذیر میشود
آیا سرفصل های درسی در مدارس و دانشگاهها نیاز به بازنگری دارد؟