اطعام 14 هزار نیازمند در قالب طرح ضیافت علوی
محمدحسین حکیماللهی در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا اظهار کرد: همزمان با دهه ولایت و عید غدیرخم برای ترویج فرهنگ ولایتمداری و آشنایی بیشتر عموم مردم با اهمیت واقعه غدیر خم با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان)، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان و بسیج دانشجویی برنامههای متنوع فرهنگی اجرا شد که طرح اطعام نیازمندان در قالب طرح ضیافت علوی از جمله این برنامهها بود.
وی اضافه کرد: پخت و توزیع 14 هزار پرس غذای گرم برای خانوادههای بیبضاعت، کودکان کار و بیسرپرست با عنوان اطعام علوی به منظور حمایت از نیازمندان در این روزهای شیوع کرونا از مهمترین برنامههای اجرایی به مناسبت دهه ولایت بود که مرحله نخست آن 16 مرداد با پخت 5 هزار پرس اجرا شد و مرحله دوم نیز فردا در دو نوبت ظهر و شب عید غدیر خم با پخت 9 هزار پرس غذا اجرا میشود.
بیشتر بخوانید:
طرح ضیافت علوی برای اطعام 5 هزار نیازمند البرزی
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) با تأکید بر اینکه طرح ضیافت علوی برای اطعام و بهرهمندی نیازمندان از سفره کرم اهل بیت(ع) در نظر گرفته شده است، افزود: یکی از خدمات و کارکردهای نهادهای فرهنگی مثل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دانشگاه و بسیج باید توجه به قشر آسیبپذیر و کمدرآمد جامعه باشد، بر این اساس با پیشبینیهای قبلی و شناسایی مناطق محروم و خانوادههای ضعیفتر در شهر اصفهان و حاشیه آن، این طرح پایهریزی و توسط گروههای جهادی دانشجویی و غیردانشجویی اجرا میشود.
به گزارش آنا، هزینههای تهیه این اطعام توسط خیّرین و دانشجویان ادانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) تأمین و مراحل پخت و بستهبندی 14 هزار پرس غذای این طرح از سوی اعضای بسیج دانشجویی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) با حفظ موازین سلامت و اجرای کامل پروتکلهای بهداشتی انجام میشود.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/