نکات مهم برای پیشگیری از ابتلا به کرونا در محل کار+اینفوگرافی
کارمندان بهدلیل قرار داشتن در معرض سطوح آلوده و ارباب رجوع بیش از سایرین در خطر ابتلا به کرونا قرار دارند؛ بنابراین رعایت یک سری اصول پیشگیرانه از سوی این افراد امری ضروری است.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، کارمندان همواره بهدلیل قرار داشتن در معرض سطوح آلوده و همچنین ارتباط با ارباب رجوع همواره بهعنوان یکی از آسیبپذیرترین اقشار در ابتلا به ویروس کرونا محسوب میشوند.
بدین منظور این افراد برای حفظ سلامتشان میبایست اصول بهداشتی را بهطور ویژه رعایت کنند که برخی از مهمترین موارد پس از رسیدن به منزل بدین شرح است:
- بلافاصله پس از رسیدن دستان خود را بشویید یا ضدعفونی کنید.
- تا شستشوی کامل، دستتان را به چشم، دهان، بینی و گوشتان نزنید.
- بعد از استفاده از سرویس بهداشتی حتماً دستان خود را بشویید.
- در سرویسهای بهداشتی از سطلهای پدالی استفاده کنید.
نکات بهداشتی مهم در استفاده از آسانسور بدین شرح است:
- به هیچوجه از انگشتانتان برای زدن دکمه آسانسور استفاده نکنید.
- دکمههای آسانسور را با دستمال کاغذی، گوش پاککن یا خلال دندان تمیز فشار دهید.
- داخل آسانسور رو به در بایستید (روبروی هم قرار نگیرید).
برخی از اصول پیشگیرانه در ادارات نیز عبارتند از:
- از امکانات غذای بیرونبر استفاده نکنید.
- از لیوانهای یکبار مصرف استفاده کنید.
- از قندانهای اشتراکی استفاده نکنید.
- از دستکش یکبار مصرف استفاده کنید
- در سطل زباله را با دست باز نکنید.
- دستگیره در و شیر آب را با دستمال کاغذی باز کنید.
انتهای پیام/4105/پ
انتهای پیام/
زندگی سالم/ 24
اندازهگیری فشارخون در منزل، چرا و چگونه؟ +اینفوگرافیک
زندگی با کرونا/ 27
۱۱ نکته که هنگام ماسک زدن باید به آن توجه کنیم +اینفوگرافیک
زندگی با کرونا/ 28
ویروس کرونا، فعالان چه مشاغلی را بیشتر تهدید میکند؟ +اینفوگرافیک
زندگی با کرونا/ 30
راهکارهایی برای بازگرداندن حس بویایی بعد از درمان کرونا +اینفوگرافیک
با استفاده مجدد از زبالههای زیستی:
تولید برق از مواد زائد گیاهان و جانوران امکان پذیر میشود
آیا سرفصل های درسی در مدارس و دانشگاهها نیاز به بازنگری دارد؟