زندگی با کرونا/ 19
4 توصیه مهم برای تهیه غذای آماده در روزهای کرونایی +اینفوگرافیک
در روزهای کرونایی رعایت موارد بهداشتی در تهیه غذاهای آماده از رستورانها و مراکز عرضه مواد غذایی برای جلوگیری از ابتلای به کووید-19 ضروری است.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در روزهای کرونایی رعایت موارد بهداشتی در تهیه غذاهای آماده از رستورانها و مراکز عرضه مواد غذایی برای جلوگیری از ابتلای به کرونا ضروری است. در این راستا سازمان جهانی بهداشت برای تهیه غذا از بیرون منزل 4 توصیه مهم ارائه کرده است:
- برای تهیه یا خرید غذاهای آماده از بیرون منزل در ابتدا از شناسایی رستورانهای تمیز اطمینان حاصل کرده و بعد دستان خود را با آب و صابون بشویید و سپس به تحویل غذا از رستوران مربوطه اقدام کنید.
- غذاهای خام ممکن است ناقل ویروس باشند به همین دلیل قبل از خرید حتماً از پخته بودن آن اطمینان حاصل کنید و تا زمان مهار کامل ویروس کرونا از غذاهای کبابی مانند جگر، جوجهکباب و غیره استفاده نکنید.
- غذاها حتماً با حرارت حداقل ۷۰ درجه پخته شوند و در دمای مناسب یعنی بالای ۶۰ درجه و پایینتر از ۵ درجه نگهداری شوند تا به این صورت از انتقال ویروس کرونا جلوگیری شود.
- از آب و نوشیدنیهای سالم استفاده کنید و از فروشگاههایی که آبمیوههای آنان بهداشتی نیست بههیچعنوان خرید نکنید.
انتهای پیام/4145
انتهای پیام/
زندگی با کرونا/ 21
نکاتی برای در امان ماندن از کرونا در داخل و خارج از خانه
زندگی با کرونا/ 28
ویروس کرونا، فعالان چه مشاغلی را بیشتر تهدید میکند؟ +اینفوگرافیک
زندگی با کرونا/ 27
۱۱ نکته که هنگام ماسک زدن باید به آن توجه کنیم +اینفوگرافیک
زندگی با کرونا/ 26