دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
زندگی با کرونا/ 19

4 توصیه مهم برای تهیه غذای آماده در روزهای کرونایی +اینفوگرافیک

در روزهای کرونایی رعایت موارد بهداشتی در تهیه غذاهای آماده از رستوران‌ها و مراکز عرضه مواد غذایی برای جلوگیری از ابتلای به کووید-19 ضروری است.
کد خبر : 499687
تهیه+غذا.jpg

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در روزهای کرونایی رعایت موارد بهداشتی در تهیه غذاهای آماده از رستوران‌ها و مراکز عرضه مواد غذایی برای جلوگیری از ابتلای به کرونا ضروری است. در این راستا سازمان جهانی بهداشت برای تهیه غذا از بیرون منزل 4 توصیه مهم ارائه کرده است:




  1. برای تهیه یا خرید غذاهای آماده از بیرون منزل در ابتدا از شناسایی رستوران‌های تمیز اطمینان حاصل کرده و بعد دستان خود را با آب و صابون بشویید و سپس به تحویل غذا از رستوران مربوطه اقدام کنید.

  2. غذاهای خام ممکن است ناقل ویروس باشند به همین دلیل قبل از خرید حتماً از پخته بودن آن اطمینان حاصل کنید و تا زمان مهار کامل ویروس کرونا از غذاهای کبابی مانند جگر، جوجه‌کباب و غیره استفاده نکنید.

  3. غذاها حتماً با حرارت حداقل ۷۰ درجه پخته شوند و در دمای مناسب یعنی بالای ۶۰ درجه و پایین‌تر از ۵ درجه نگهداری شوند تا به این صورت از انتقال ویروس کرونا جلوگیری شود.

  4. از آب و نوشیدنی‌های سالم استفاده کنید و از فروشگاه‌هایی که آبمیوه‌های آنان بهداشتی نیست به‌هیچ‌عنوان خرید نکنید.


انتهای پیام/4145


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب