چالش سوم برنامه علمی امنیت و سلامت غذا نظام پایش آزاد مورد بررسی قرار گرفت
به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست بررسی چالش سوم برنامه علمی امنیت و سلامت غذا عصر امروز توسط کمیته ارزیابی و نظارت دبیرخانه پایش آزاد بهصورت آنلاین برگزار شد. این برنامه علمی بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) است.
چالش سوم برنامه علمی امنیت و سلامت غذا، « ضعف در الگوی عرضه و تقاضای مواد غذایی» است که هدف غایی این چالش «اصلاح الگوی عرضه و تقاضا در راستای بهبود سطح امنیت و سلامت غذا» است و اهداف عینی این هدف شامل «اصلاح عرضه مواد غذایی» و «اصلاح تقاضا و الگوی مصرف» میشود.
راهبرد هدف عینی اصلاح الگوی عرضه و تقاضا، «توسعه زیرساخت شبکه حمل و نقل» و «مدیریت توزیع و فروش کالا» است؛ همچنین راهبرد هدف عینی اصلاح تقاضا و الگوی مصرف شامل «اصلاح الگوی درآمد و وضعیت اقتصادی جامعه» و «ارتقای سطح فرهنگ سلامت جامعه» میشود.
در این نشست لاله فرهنگ متین دبیر کمیته ارزیابی و نظارت دبیرخانه پایش آزاد، محمد گلی برنامه علمی امنیت و سلامت غذا، نماینده شورای دانشی و امیر غلامی، سعید ملماسی، زهرا عینالو، الهام زارعی، علیرضا شهاب لواسانی، وحید ساداتپور و ناصر عبادتی از اعضای کمیته ارزیابی و نظارت دبیرخانه پایش آزاد حضور داشتند و به بحث و گفتگو پرداختند.
گفتنی است چالش نخست برنامه علمی امنیت و سلامت غذا، شرایط تولید نامناسب فرآوردههای خام دامی و کشاورزی (کاشت، داشت و برداشت) و چالش دوم آن نیز ناکارآمدی عملیات پس از برداشت و فرآوری مواد غذایی (با رویکرد امنیت و ایمنی) است.
انتهای پیام/4084/
انتهای پیام/