تمامی محصولات غذایی باید ضمانت سلامت داشته باشند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علیرضا رفیعیپور مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی در گفتگو با برنامه روزنه با موضوع کشاورزی و غذای سالم گفت: ما در راستای تولید غذای سالم باید به فکر حفظ محیط زیست هم باشیم و از آب و خاک و هوا نگهداری کنیم.
وی اضافه کرد: «استفاده پایدار از منابع تولید» زمانی محقق میشود که ما به آب و هوا و خاک احترام بگذاریم.
رفیعیپور با اشاره به این که وزارت جهاد کشاورزی به امنیت مواد غذایی توجه میکند، عنوان کرد: برقراری ایمنی و امنیت غذایی در کشور از جمله مسئولیتهای بسیار مهم وزارت جهاد کشاورزی است.
مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: همه محصولات غذایی اعم از گیاهی یا حیوانی باید ضمانت سلامت داشته باشند تا مردم با خیال راحت مواد مختلف را مصرف کنند.
وی با بیان این که ایران اقلیمی خشک و بیابانی دارد، اظهار کرد: در حال حاضر وزارت کشاورزی اثرات منطقهای ناشی از تغییرات اقلیمی و آب و هوا را در نقاط مختلف شناسایی میکند و بر اساس این شناسایی سعی دارد پیامدهای مختلف زیست محیطی را تعدیل کند.
مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: برای مثال ما با توجه به الگوهای کِشت درست میتوانیم معضل کمآبی را مدیریت کنیم و در شرایط فعلی تولید بیشتری را داشته باشیم.
وی با اشاره به نکات محوری در تعیین سلامت محصولات کشاورزی، توضیح داد: نهادههای شیمیایی و طبیعی در زراعت و حوزههای دام و طیور و آبزیان باید بر اساس شاخصهای سلامت مورد مصرف قرار بگیرند.
رفیعیپور اضافه کرد: با فعالیتهای مختلف وزارت جهاد کشاورزی مردم میتوانند از سلامت محصولات زراعی و کشاورزی مطمئن شوند و با آرامش خیال محصولات مختلف را مصرف کنند.
انتهای پیام/4076/
انتهای پیام/