آغاز برداشت محصول نعناع فلفلی در دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز
محمود صابری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بندرگز درباره کشت گیاه دارویی نعناع فلفلی در مزارع تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز اظهار کرد: «کشت این گیاه در بیش از چهار هکتار از اراضی کشاورزی این واحد دانشگاهی انجام شد که برداشت نخست آن آذر 98 انجام گرفت و اکنون شاهد برداشت کشت دوم این محصول پرخاصیت در فصل بهار هستیم.»
وی با بیان اینکه کشت نعناع فلفلی از سوددهی مناسبی برخوردار است، تصریح کرد: «انتخاب این محصول به علت سازگاری به شرایط آبوهوایی استان، هزینه کم تولید و کشت، بازار خرید مناسب، چندساله بودن این گیاه و درآمدزایی چندمنظوره ازجمله فروش ماده خشک و تر، تولید و فروش قلمه، عرقگیری و تولید اسانس چاشنی جایگزین خوبی برای درآمدهای غیرشهریهای است که میتواند در درازمدت سوددهی خوبی برای دانشگاه داشته باشد.»
مدیرکل توسعه و مدیریت منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز خواص درمانی این محصول را یادآور شد و به آنا گفت: «ضدنفخ بودن، ضد دلدرد و دلپیچه از خواص اصلی نعناع فلفی در ترکیب داروهای گیاهی است و این گیاه میتواند در ترکیب داروهای ضد باکتری، محلولهای دهانشویه و در صنایع غذایی، بهداشتی و آرایشی نیز اثربخش باشد.»
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/