برداشت 3 تُن گل محمدی از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد/ خواص دارویی گل محمدی چیست؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرکرد، ابراهیم رحیمی در حاشیه بازدید از مزرعه آموزشی، تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد گفت: «امسال تفاوت برداشت گل محمدی از مزرعه این واحد دانشگاهی در مقایسه سالهای گذشته این است که گلها پس از برداشت به جای خامفروشی در شرکتهای دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد عملآوری شده و به روشهای مدرن خشک، فرآوری، بستهبندی و مقداری نیز اسانسگیری میشوند.»
وی اضافه کرد: «امسال با تلاش تیم متخصص هیئتعلمی از هر هکتار حدود یکهزار و 500 کیلوگرم گل مرغوب برداشت شد.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد تصریح کرد: «مصرف کودهای آلی و استفاده از روشهای زراعی به جای مصرف سموم و کودهای شیمیایی برای تولید ارگانیک موجب بالارفتن کیفیت محصول از نظر عطر شده است.»
رحیمی، هدف از کشت گل محمدی را ایجاد اشتغال برای مردم استان چهارمحال و بختیاری، ایجاد کارآفرینی مناسب برای دانشآموختگان، دانشجویان و اعضای هیئتعلمی، کسب درآمدهای خارج از شهریه دانشجویی، مصرف کم آب، ارزش افزوده بالای اسانس و زیباسازی محوطه دانشگاه عنوان و بیان کرد که با توجه به برداشت خوب این محصول همهساله حدود یک هکتار سطح زیر کشت گل محمدی را افزایش میدهیم.
وی تصریح کرد: «اسانس تولید شده از گل محمدی کشت شده در استان چهارمحال و بختیاری به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد دارای مواد مؤثره بیشتری در مقایسه با گل محمدی کشت شده در شهرستانهای دیگر است.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد افزود: «گونه گل محمدی کشت شده در مزرعه آموزشی دانشگاه از نوع گل صورتی پرپر است و این گل با آب و هوای خنک چهارمحال و بختیاری سازگاری بسیار خوبی دارد.»
رحیمی با اشاره به خواص دارویی گل محمدی مطرح کرد: «گل محمدی دارای ارزش درمانی، بهداشتی و آرایشی است و کاربردهای فراوانی در صنعت بهداشتی، آرایشی و داروسازی دارد.»
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/