برداشت 195 تُن گندم و کلزا از اراضی تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی در دزفول
علی افروس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در دزفول از برداشت بالغ بر 49 تن کلزا و 146 تن گندم از اراضی تحقیقاتی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول خبر داد و اظهار کرد: «با وجود ظرفیت قوی در زمینه کشاورزی، مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک و زمینهای مستعد، این واحد دانشگاهی به کشت گندم و کلزا در 61 هکتار از این اراضی اقدام کرده است.»
وی افزود: «مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک واحد دزفول علاوه بر خدمات مشاورهای، کلینیکی و آزمایشگاهی آب، خاک و گیاه با دراختیارداشتن حدود ۱۵۰ هکتار زمین کشاورزی چم دولتی، کرخه و سنجر برای انجام فعالیتهای دانشبنیان و نیل به اهداف درآمدزایی غیرشهریهای به کشت بخش آبی این اراضی اقدام کرده است.»
کشت ذرت تابستانه، یونجه و سبزیجات
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گفت: «سال زراعی جاری با کشت ۲۰ هکتار کلزا و ۴۱ هکتار گندم آبی در دو منطقه کرخه و چم دولتی بالغ بر ۴۹ تن کلزا و ۱۴۶ تن گندم برداشت کردهایم و علاوه بر آن کشتهایی از قبیل ذرت تابستانه، یونجه و سبزیجات نیز در این اراضی کشت میشود.»
افروس سیاست حمایت از طرحهای دانشبنیان، تولید ثروت و کاهش اتکا به درآمد شهریه دانشجویی را یادآور شد و به آنا گفت: «مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک واحد دزفول در راستای رسالت علمی خود به تولید محصولات سالم در اراضی تحقیقاتی دانشگاه و زمینهای منطقه اقدام کرده است.»
وی با توجه به تولید محصولات سالم افزود: «نخستین اقدام مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک واحد دزفول تهیه و بومیسازی دستورالعمل تولید محصولات سالم بوده است که این مهم با همکاری و همفکری کارگروههای تخصصی تولید محصولات سالم مرکز انجام گرفته و کشت در اراضی موردنظر بر اساس پروتکلهای از قبل تعیینشده و با نظارت مستمر اعضای هیئت علمی فعال مرکز تحقیقات انجام میشود.»
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/