دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 ارديبهشت 1399 - 17:08
توسط انتشارات امیرکبیر؛

چاپ‌های جدید «شازده کوچولو» و «سیر در فلسفه در ایران» راهی بازار شد

چاپ شصت‌ونهم کتاب «شازده کوچولو» اثر آنتوان دوسنت اگزوپری با ترجمه محمد قاضی و چاپ هشتم «سیر فلسفه در ایران» اثر محمد اقبال لاهوری ترجمه امیرحسین آریان‌پور روانه بازار شد.
کد خبر : 490872
3456296.jpg

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، کتاب «شازده کوچولو» اثر آنتوان دوسنت اگزوپری به ترجمه محمد قاضی که از سال ۱۳۴۷ توسط انتشارات امیرکبیر چاپ می‌شود امسال چاپ شصت و نهم خود را می‌بیند.


این کتاب نخستین ترجمه محمد قاضی برای رده سنی کودک و نوجوان است که در باور برخی از کارشناسان بهترین ترجمه هم شناخته می‌شود. با این باور، این کتاب در سال ۱۹۸۷ توسط شورای کتاب کودک برگزیده شد تا به فهرست افتخار آی. بی. بی.وای معرفی شود.


شازده کوچولو اثری خیال‌انگیز و زیباست که در خلال آن عواطف بشری به ساده‌ترین شکل تجزیه و تحلیل شده است. در این داستان سنت اگزوپری به شیوه‌ای سوررئالیستی به بیان فلسفه خود از دوست داشتن و عشق و هستی می‌پردازد.


این اثر از آثار کلاسیک و ماندگار ادبیات کودکان است که تاکنون به بیش از ۱۰۲ زبان ترجمه شده است و از پر فروش ترین آثار دنیاست. سنت اگزوپری این اثر را در سال‌هایی که جهان درگیر جنگ جهانی دوم بود، نوشته است.


در چاپ جدید از کاغذ بالک یا سبک‌بال استفاده شده است. این نوع کاغذها به دلیل وزن سبک و رنگ چوبی که دارند مطالعه و جابجایی کتاب را آسان می‌کنند. چاپ شصت‌ونهم شازده کوچولو در ۱۱۴ صفحه و قیمت ۱۹ هزار تومان روانه بازار نشر شده است.


کتاب «سیر فلسفه در ایران» هم در قالب چاپ هشتم راهی بازار شده است. این کتاب در اصل محتوای پایان‌نامه اقبال لاهوری است که برای دریافت درجه دکتری به دانشگاه آلمانی لودویگ ماکسی‌میلیان ارائه شده است.


اقبال در این رساله کوشیده است به قصد کشف نظام‌های فلسفی و تسلسل فکری ایران، جریان عمومی فلسفه ایرانی را عرضه کرده و جای جای اندیشه‌های ایرانی و اسلامی را با اندیشه‌های هندی، چینی و غربی سنجیده است.


چاپ اول این کتاب در سال ۱۳۵۷ منتشر شده است. حالا بعد از ۴۲ سال چاپ هشتم آن در ۲۴۴ صفحه و قیمت ۳۷ هزار تومان توسط انتشارات امیرکبیر روانه پیشخوان کتابفروشی‌ها شده است.


انتهای پیام/4028/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب